Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η Κραμπ-Καρενμπάουερ δηλώνει υπέρ του Συμφώνου του ΟΗΕ για τη μετανάστευση
[Euro2day]: Η Κραμπ-Καρενμπάουερ δηλώνει υπέρ του Συμφώνου του ΟΗΕ για τη μετανάστευση

[Euro2day]: Η Κραμπ-Καρενμπάουερ δηλώνει υπέρ του Συμφώνου του ΟΗΕ για τη μετανάστευση

“Είναι κυρίως τα ακροδεξιά λαϊκίστικα κόμματα που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το Σύμφωνο Μετανάστευσης για να υποκινήσουν αντιδράσεις”, δήλωσε η κ. Κραμπ-Καρενμπάουερ.

Υπέρ του Συμφώνου του ΟΗΕ για τη μετανάστευση τάχθηκε η γενική γραμματέας του CDU και υποψήφια για τη διαδοχή της Άγγελα Μέρκελ στην προεδρία του κόμματος, Ανεγκρέτ Κραμπ-Καρενμπάουερ.

“Είναι κυρίως τα ακροδεξιά λαϊκίστικα κόμματα που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το Σύμφωνο Μετανάστευσης για να υποκινήσουν αντιδράσεις”, δήλωσε η κ. Κραμπ-Καρενμπάουερ στις εφημερίδες του ομίλου Funke. “Εάν εναρμονίσουμε τις πολιτικές μας στη Γερμανία με αυτό, θα υποστούμε οι ίδιοι μια απίστευτη ήττα – και οι ακροδεξιοί λαϊκιστές θα έχουν ήδη την πρώτη επιτυχία τους” πρόσθεσε.

Το Σύμφωνο για τη Μετανάστευση “παρέχει μια -νομικά μη δεσμευτική- βάση για συμφωνίες μεταξύ των χωρών προέλευσης και των χωρών προορισμού, ώστε να μην υπάρχει καν η μετανάστευση”, δήλωσε η Κραμπ-Καρενμπάουερ. “Ως εκ τούτου, το σύμφωνο για χώρες όπως η Γερμανία είναι θετικό παρά αρνητικό”.

Η Κραμπ-Καρενμπάουερ προειδοποίησε το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και τάχθηκε κατά της πρόκλησης νέων εκλογών. “Δεν επιδιώκω νέες εκλογές. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει ευθύνη που ξεπερνά τη Γερμανία”, τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!