Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
8 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Κορκίδης: Πολυδιάστατο και πολυσήμαντο το έργο του λιμενικού
[Euro2day]: Κορκίδης: Πολυδιάστατο και πολυσήμαντο το έργο του λιμενικού

[Euro2day]: Κορκίδης: Πολυδιάστατο και πολυσήμαντο το έργο του λιμενικού

To Λιμενικό Σώμα, συνεχίζει να ανταποκρίνεται, παρά τις υφιστάμενες αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες, με αφοσίωση και αυταπάρνηση, στα καθήκοντα διάσωσης όλων εκείνων που κινδυνεύουν στη θάλασσα, δήλωσε ο Β. Κορκίδης.

Με αφορμή το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τίτλο «Δια βίου εκπαίδευση προσωπικού Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ενδυνάμωση της διαφάνειας και της αξιοκρατίας σε θέματα αρμοδιότητας ΥΝΝΠ, ενίσχυση της κοινωνικής συμμετοχής στην ακτοπλοΐα, θέματα πολιτικού προσωπικού, συμπλήρωση διατάξεων για τα λιμενικά έργα και άλλες διατάξεις», το οποίο κατατέθηκε και συζητείται στη Βουλή, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π., κ. Βασίλης Κορκίδης, σε ζητήματα που αφορούν στο Λιμενικό Σώμα, δήλωσε:

«Σε μία κατεξοχήν ναυτική χώρα, το έργο του Λιμενικού Σώματος, στα 100 χρόνια λειτουργίας του, είναι πολυδιάστατο και πολυσήμαντο, γι’ αυτό όλοι μας οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη τεράστια προσφορά του στην ελληνική κοινωνία, ευχαριστώντας, παράλληλα, τους άνδρες και τις γυναίκες του, οι οποίοι αξίζουν την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση.

Με γνώμονα τους εθνικούς και διεθνείς κανόνες δικαίου και με προτεραιότητα την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, το Λιμενικό Σώμα, συνεχίζει να ανταποκρίνεται, παρά τις υφιστάμενες αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες, με αφοσίωση και αυταπάρνηση, στα καθήκοντα διάσωσης όλων εκείνων που κινδυνεύουν στη θάλασσα. Αναμφίβολα το επιστημονικό προσωπικό του Λιμενικού Σώματος είναι επιθεωρητές υψηλού επιπέδου και ελεγκτές ασφάλειας πλοίων και λιμένων αναγνωρισμένης αξίας, με πολλές αρμοδιότητες και ευθύνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!