Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Κλειστές οι αγορές για Μ. Παρασκευή και Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών
[Euro2day]: Κλειστές οι αγορές για Μ. Παρασκευή και Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών

[Euro2day]: Κλειστές οι αγορές για Μ. Παρασκευή και Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών

Στις ΗΠΑ οι αγορές θα είναι κλειστές στις 19 Απριλίου ενώ στην Ευρώπη θα παραμείνουν κλειστές και στις 22 Απριλίου. Πώς θα λειτουργήσουν οι αγορές στην Ασία. Ειδική αργία στην Ελλάδα.

Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 19 Απριλίου τα μεγάλα αμερικανικά χρηματιστήρια, ενώ οι ευρωπαϊκές αγορές θα παραμείνουν κλειστές και τη Δευτέρα 22 Απριλίου, λόγω του Πάσχα των Καθολικών.

Όπως αναφέρει το MarketWatch, μεθαύριο, Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών, δεν θα λειτουργήσουν το New York Stock Exchange, Nasdaq και CME Globe και δεν θα πραγματοποιηθούν συναλλαγές ούτε στα futures και options μετοχών και εμπορευμάτων, ούτε σε κρατικά ομόλογα και άλλους τίτλους σταθερού εισοδήματος. Σημειώνεται πως η Securities Industry and Financial Markets Associations προτείνει οι αγορές σταθερού εισοδήματος να κλείσουν νωρίτερα την Μεγάλη Πέμπτη των Καθολικών, στις 14:00.

Στην Ευρώπη, όλα τα χρηματιστήρια θα παραμείνουν κλειστά τόσο την Μεγάλη Παρασκευή όσο και τη Δευτέρα του Πάσχα των καθολικών.

Στην Ασία, κλειστό θα είναι το Χρηματιστήριο της Σιγκαπούρης, ενώ αντιθέτως οι αγορές σε Κίνα και Ιαπωνία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σημειώνεται πως οι δυο αυτές ημέρες είναι ημέρες ειδικής αργίας στην Ελλάδα και ως εκ τούτου δεν θα λειτουργήσει το ΧΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!