Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Οι Κινέζοι αντιπρόσωποι απαιτούν αποζημιώσεις $4 δισ. από την Audi
[Euro2day]: Οι Κινέζοι αντιπρόσωποι απαιτούν αποζημιώσεις $4 δισ. από την Audi

[Euro2day]: Οι Κινέζοι αντιπρόσωποι απαιτούν αποζημιώσεις $4 δισ. από την Audi

Οι αντιπροσωπείες ισχυρίζονται πως η γερμανική εταιρία προσθέτει πολλούς διανομείς και επιδεινώνει μια γενικότερη πτώση στις πωλήσεις. Σχημάτισαν ένωση και ζητούν αποζημιώσεις για ζημιές τριών συνεχόμενων ετών.

Αποζημιώσεις ύψους 28 δισ. γουάν (τέσσερα δισ. δολάρια) απαιτούν οι κινεζικές αντιπροσωπείες της Audi, προκειμένου να καλύψουν απώλειες των τελευταίων τριών ετών που αποδίδουν στο γεγονός πως η αυτοκινητοβιομηχανία πρόσθεσε υπερβολικά πολλούς διανομείς. Η αντιπρόσωποι τονίζουν μεταξύ άλλων πως αυτή η κίνηση επιδείνωσε την πτώση στις πωλήσεις, που βοήθησε την BMW και την Mercedes-Benz να ξεπεράσουν τον περασμένο μήνα την Audi στα οχήματα πολυτελείας.

Οι αντιπρόσωποι συναντήθηκαν την Πέμπτη στην πόλη Σάνια της Κίνας και εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησαν ότι η καινούρια τους ένωση θα αντιταχθεί στον προγραμματισμένο σχηματισμό δεύτερης κοινοπραξίας της Audi στην Κίνα μέχρις ότου η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία καταφέρει να αγγίξει ετήσιες πωλήσεις ύψους ενός εκατομμυρίου στη χώρα.

Η εταιρία πούλησε λίγο παραπάνω από μισό εκατομμύριο μονάδες στην Κίνα πέρυσι, περιλαμβανομένου του Χονγκ Κονγκ, επισημαίνει το Bloomberg.

«Αποσαφηνίζουμε τους ισχυρισμούς» για τις ζημιές μεταξύ 2014 και 2016, σχολίασε την Πέμπτη η Johanna Barth, εκπρόσωπος της Audi China. «Απ’ όσο γνωρίζουμε, οι συνολικές δραστηριότητες της Audi στην Κίνα ήταν κερδοφόρες αυτά τα τρία χρόνια», πρόσθεσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!