Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Καββαθάς: Με υποδειγματικό τρόπο οι εκλογές στη ΓΣΕΒΕΕ
[Euro2day]: Καββαθάς: Με υποδειγματικό τρόπο οι εκλογές στη ΓΣΕΒΕΕ

[Euro2day]: Καββαθάς: Με υποδειγματικό τρόπο οι εκλογές στη ΓΣΕΒΕΕ

Η συσπείρωση όλων των δυνάμεων είναι αναγκαία προκειμένου η Συνομοσπονδία να προβάλει και να διεκδικήσει με τρόπο αποτελεσματικό τα αιτήματα των συναδέλφων, υπογραμμίζει ο Γ. Καββαθάς.

Η ύψιστη δημοκρατική διαδικασία της ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής της ΓΣΕΒΕΕ διεξήχθη με υποδειγματικό τρόπο, όπως αξίζει στην ιστορία και την παράδοση των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων και της Συνομοσπονδίας, δήλωσε ο Γ. Καββαθάς.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο Συνδυασμός της ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ανεδείχθη πρώτη δύναμη και για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια κερδίζει την απόλυτη πλειοψηφία.

Η ΠΑΣΚΜΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ στελεχώνεται από Συναδέλφους που έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό την προσήλωσή τους στην υπηρεσία των προβλημάτων των Επαγγελματιών των Βιοτεχνών και των Εμπόρων, διατηρώντας παράλληλα τις πολιτικές και ιδεολογικές τους καταβολές από τους χώρους που προέρχονται .

Η νίκη της παράταξης είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών των Μελών της και εμένα προσωπικά, που είχα την τιμή και ευθύνη της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ κατά την προηγούμενη τριετία», υπογραμμίζει ο κ. Καββαθάς.

Οπως τονίζειο ίδιος «οι εκλογές έγιναν χθες και τελείωσαν χθες! Σήμερα συνεχίζουμε όλοι μαζί γιατί τα προβλήματα των Κλάδων που εκπροσωπούμε και της Ελληνική κοινωνίας και οικονομίας είναι μπροστά και ενδεχομένως με οξύτερη μορφή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!