Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Καραμούζης: Η επιχειρηματικότητα να συστρατευτεί σε νέο πατριωτισμό
[Euro2day]: Καραμούζης: Η επιχειρηματικότητα να συστρατευτεί σε νέο πατριωτισμό

[Euro2day]: Καραμούζης: Η επιχειρηματικότητα να συστρατευτεί σε νέο πατριωτισμό

Η νέα επιχειρηματικότητα δεν είναι κρατικοδίαιτη, ούτε στηρίζεται σε επιδοτήσεις, τόνισε χθες ο πρόεδρος της Eurobank. Η ανάγκη αλλαγής νοοτροπιών και αντιλήψεων για να αναπτυχθεί η χώρα. Η «συμμαχία» μεταξύ επιχειρηματικότητας, κοινωνίας, πολιτικής και διανόησης.

Τα ωφέλη από την άνθηση της νέας, δυναμικής επιχειρηματικότητας, για την οικονομία αλλά και την κοινωνία, περιέγραψε χθες ο Πρόεδρος της Eurobank Νίκος Καραμούζης, κατά την διάρκεια των Growth Αwards, σε μια ομιλία πλούσια σε «μηνύματα», για τις νέες αντιλήψεις που θα πρέπει να διαδοθούν, προκειμένου να εξέλθει η χώρα από την πολύχρονη κρίση και να περάσει σε βιώσιμη ανάπτυξη. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι αναφέρθηκε στην ανάγκη μιας συμμαχίας μεταξύ της επιχειρηματικότητας, της κοινωνίας, της πολιτικής και της Ελληνικής διανόησης, που θα ηγηθεί της εθνικής προσπάθειας.
Η πρωτοβουλία των Growth Awards έχει στόχο να «αναδείξουμε εκείνες τις επιχειρήσεις, που σε ένα δύσκολο και αβέβαιο περιβάλλον και παρά τις αντιξοότητες, την ύφεση, τα υψηλά επιτόκια, τη στενότητα ρευστότητας, τους υψηλούς φόρους, το μη φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον, όχι μόνο επιβιώνουν αλλά συνεχίζουν να δημιουργούν, να ανταγωνίζονται επιτυχώς διεθνώς και να συμβάλουν στην εθνική αναπτυξιακή προσπάθεια», τόνισε ο κ. Καραμούζης, στην εκδήλωση για την βράβευση εξωστρεφών και δυναμικών επιχειρήσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!