Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Johnson & Johnson: Στα $4,27 δισ. ενισχύθηκαν τα καθαρά κέρδη τριμήνου
[Euro2day]: Johnson & Johnson: Στα $4,27 δισ. ενισχύθηκαν τα καθαρά κέρδη τριμήνου

[Euro2day]: Johnson & Johnson: Στα $4,27 δισ. ενισχύθηκαν τα καθαρά κέρδη τριμήνου

Ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών τα οικονομικά αποτελέσματα της αμερικανικής εταιρίας, με αποτέλεσμα να αναβαθμίσει το guidance για τα ετήσια κέρδη. Τα κέρδη τριμήνου αυξήθηκαν σε 4,27 δισ., ενώ τα έσοδα ενισχύθηκαν 4,2% στα 17,8 δισ.

Η Johnson & Johnson εμφάνισε καλύτερα από το αναμενόμενο αποτελέσματα κατά το τελευταίο τρίμηνο, καθώς οι φαρμακευτικές δραστηριότητες του κολοσσού στην ιατρική φροντίδα συνεχίζουν να ενισχύουν τα καθαρά της κέρδη.

Η J&J κατέγραψε στο τρίμηνο καθαρά κέρδη ύψους 4,27 δισ. δολαρίων ή 1,53 δολάριο ανά μετοχή, από 3,36 δισ. ή 1,20 δολάριο ανά μετοχή την ίδια περίοδο πέρυσι.

Εξαιρώντας κάποια στοιχεία, τα προσαρμοσμένα κέρδη αυξήθηκαν σε 1,68 δολάριο ανά μετοχή. Σύμφωνα με το MarketWatch, οι αναλυτές του Thomson Reuters ανέμεναν προσαρμοσμένα κέρδη 1,66 δολαρίου ανά μετοχή.

Τα έσοδα εμφάνισαν άνοδο της τάξης του 4,2% σε 17,8 δισ. δολάρια, λίγο άνω των προσδοκιών των αναλυτών για 17,74 δισ. Δυσμενείς συναλλαγματικές ισοτιμίες εξάλειψαν το 0,1% των συνολικών εσόδων της εταιρίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος, Alex Gorsky, υπογράμμισε ότι τα αποτελέσματα αντανακλούν την επιτυχία των νέων προϊόντων της J&J και την ισχύ των βασικών της δραστηριοτήτων, «που οδηγήθηκε από την ισχυρή ανάπτυξη στην φαρμακευτική μας μονάδα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!