Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ιταλία: Ο Μ. Σαλβίνι ως υπουργός έκανε δυο φορές το γύρο της γης!
[Euro2day]: Ιταλία: Ο Μ. Σαλβίνι ως υπουργός έκανε δυο φορές το γύρο της γης!

[Euro2day]: Ιταλία: Ο Μ. Σαλβίνι ως υπουργός έκανε δυο φορές το γύρο της γης!

Τη διαδρομή που καλύπτει ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης παρακολουθεί μία ειδική εφαρμογή, με την ονομασία Matteo In Tour.

Αφότου ανέλαβε κυβερνητικά καθήκοντα, ο ηγέτης της ξενοφοβικής Λέγκας και υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι έχει καλύψει επi τω έργω μία απόσταση που ισοδυναμεί με δύο φορές τον γύρο του κόσμου. Τη διαδρομή που καλύπτει ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης παρακολουθεί μία ειδική εφαρμογή, με την ονομασία Matteo In Tour (Ο Ματέο σε περιοδεία), που έχει δημιουργήσει ο Σιμόνε Λίπολις (συνιδρυτής με τον Κάρλο Τζαπόνι του Visualize News), με στόχο να μετρηθεί το εύρος των δραστηριοτήτων του Σαλβίνι και να διαπιστωθεί εάν ευσταθούν οι κατηγορίες ότι ο υπουργός δεν βρίσκεται ποτέ στο Βιμινάλε (έδρα του υπουργείου Εσωτερικών).

Μέχρι σήμερα, τα πάνω από 103.000 χλμ που έχει διατρέξει ο Σαλβίνι ισοδυναμούν με δύο φορές τον γύρο του κόσμου, 13 φορές τον περίπλου της Ιταλίας -περιλαμβανομένων και των ακτών των νησιών της- και τέσσερις φορές την απόσταση που είχε τρέξει ο κινηματογραφικός Φόρεστ Γκαμπ.

Όπως τονίζει ο Λίπολις στον ενημερωτικό ιστότοπο Lettera 43, ασχέτως εάν ευσταθούν ή όχι οι επικρίσεις εναντίον του, αυτές οι αποστάσεις αποδεικνύουν πως ο Σαλβίνι διαθέτει «ιδαίτερη σωματική και πνευματική αντοχή και αποφασιστικότητα».

Ο ίδιος προσθέτει πως μόνο «στις 13 Μαΐου, βάσει των μετρήσεων, ο Σαλβίνι είχε καλύψει 350 χλμ σε οκτώ διαφορετικούς σταθμούς». Στις 19 Οκτωβρίου 2018 είχε επισκεφθεί, επίσης, οκτώ τοποθεσίες, καλύπτοντας πάνω από 200 χλμ. Όταν, δε, είχε επισκεφθεί τη Ρωσία (16 Ιουλίου 2018) είχε παρευρεθεί σε τρεις επίσημες εκδηλώσεις σε δύο χώρες: Δύο στη Μόσχα, στις 9:00 και 10:00, ενώ πρόλαβε να παρακολουθήσει και μία στο Σίλβι, στην ιταλική επαρχία Τεράμο (Αμπρούτσι), στις 21:00.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!