Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ιταλία: Πτώση στην μετοχή της Γιουβέντους μετά το «ράλι» του 37,7%
[Euro2day]: Ιταλία: Πτώση στην μετοχή της Γιουβέντους μετά το «ράλι» του 37,7%

[Euro2day]: Ιταλία: Πτώση στην μετοχή της Γιουβέντους μετά το «ράλι» του 37,7%

Αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση εσόδων, περίπου 5-7 εκατ. ευρώ ανά αγωνιστική περίοδο, από τα εισιτήρια, αλλά και τις υπόλοιπες οικονομικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το εμπορικό σήμα. Ο παράγοντας Ρονάλντο.

Μία από τις αποδοτικότερες μετοχές στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου, ήταν τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, αυτή της Γιουβέντους. Από τις 28 Ιουνίου, οπότε και υπήρξαν οι πρώτες… διαρροές για την επικείμενη απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η μετοχή της «γηραιάς κυρίας» πήρε την … ανιούσα και μέχρι το πρωί της Τρίτης 10 Ιουλίου, είχε καταγράψει άνοδο σε ποσοστό 37,7%!

Μοιραία, λοιπόν σήμερα, αρκετοί από τους επενδυτές έσπευσαν να εξαργυρώσουν τα κέρδη τους και κατά συνέπεια, η μετοχή της Γιουβέντους, σημείωσε πτώση κατά 6,12%.

Σύμφωνα με ειδικούς οικονομικούς αναλυτές και το ΑΠΕ, η άφιξη του Πορτογάλου σούπερ σταρ, θα προκαλέσει αισθητήάνοδο του εμπορικού σήματος της Γιουβέντους, σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Η Γιουβέντους αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση εσόδων, περίπου 5-7 εκατ. ευρώ ανά αγωνιστική περίοδο, από τα εισιτήρια, αλλά και τις υπόλοιπες οικονομικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το εμπορικό σήμα, όπως παραδείγματος χάριν, οι χορηγίες και οι εμπορικές χρήσεις. Και αυτό θα συμβεί σε μία κλίμακα, το εύρος και το μέγεθος της οποίας, είναι δύσκολο να εκτιμηθεί σήμερα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!