Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΥΠΕΝ: Παράταση έναρξης του Φορέα Σωρευτικής Εκπροσώπησης Τελευταίου Καταφυγίου
[Euro2day]: ΥΠΕΝ: Παράταση έναρξης του Φορέα Σωρευτικής Εκπροσώπησης Τελευταίου Καταφυγίου

[Euro2day]: ΥΠΕΝ: Παράταση έναρξης του Φορέα Σωρευτικής Εκπροσώπησης Τελευταίου Καταφυγίου

Παρατείνεται η υποχρέωση συμμετοχής των σταθμών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ), που έχουν συνάψει Σύμβαση Λειτουργικής Διαφορικής Προσαύξησης (ΣΕΔΠ).

“Με σημερινή απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γεράσιμου Θωμά, παρατείνεται η έναρξη λειτουργίας του Φορέα Σωρευτικής Εκπροσώπησης Τελευταίου Καταφυγίου (Φο.Σ.Ε.Τε.Κ.) για την 1η Νοεμβρίου 2019″, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

“Κατά συνέπεια παρατείνεται η υποχρέωση συμμετοχής των σταθμών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και Συμπαραγωγής Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ), που έχουν συνάψει Σύμβαση Λειτουργικής Διαφορικής Προσαύξησης (ΣΕΔΠ) για την ίδια ημερομηνία.

Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θα προωθήσει άμεσα νομοθετική ρύθμιση για την για την επίλυση του ζητήματος της πληρωμής των σταθμών ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ με ΣΕΔΠ για την παραγόμενη ενέργεια από τον Ιούλιο, μέχρι και την ως άνω ημερομηνία”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!