Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΗΠΑ: Μηνιαία άνοδος 0,2% στις τιμές εισαγωγών τον Απρίλιο
[Euro2day]: ΗΠΑ: Μηνιαία άνοδος 0,2% στις τιμές εισαγωγών τον Απρίλιο

[Euro2day]: ΗΠΑ: Μηνιαία άνοδος 0,2% στις τιμές εισαγωγών τον Απρίλιο

Οι τιμές εισαγωγής κινεζικών προϊόντων υποχώρησαν 0,2% τον περασμένο μήνα, μετά την αμετάβλητη ανάγνωση του Μαρτίου, ενώ σε ετήσια βάση, κινήθηκαν καθοδικά 1,1%, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη πτώση από τον Μάιο του 2017.

O δείκτης τιμών εισαγωγών ενισχύθηκε λιγότερο από ό,τι αναμενόταν τον Απρίλιο, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, οι τιμές εισαγωγών κινήθηκαν ανοδικά κατά 0,2% τον περασμένο μήνα, μετά την αναθεωρημένη αύξηση 0,6% του Μαρτίου. Οι οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε έρευνα του Reuters προέβλεπαν ότι θα κάνουν άλμα κατά 0,7%. Σε ετήσια βάση, οι τιμές υποχώρησαν 0,2%, μετά την ανοδική πορεία κατά 0,1% τον Μάρτιο.

Οι τιμές εισαγωγής πετρελαίου ενισχύθηκαν 6,1% μετά το 5,3% του προηγούμενου μήνα, ενώ οι τιμές για εισαγόμενα τρόφιμα ανέκαμψαν με άνοδο κατά 2,8%, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη αύξηση από τον Ιούλιο του 2016.

Οι τιμές εισαγωγής κινεζικών προϊόντων υποχώρησαν 0,2% τον περασμένο μήνα, μετά την αμετάβλητη ανάγνωση του Μαρτίου. Σε ετήσια βάση, κινήθηκαν καθοδικά 1,1%, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη πτώση από τον Μάιο του 2017.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι τιμές εξαγωγών αυξήθηκαν 0,2% μετά την άνοδο 0,6% τον Μάρτιο, ενώ σε ετήσια βάση ανήλθαν 0,3%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!