Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Υπ. Υποδομών: Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ
[Euro2day]: Υπ. Υποδομών: Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ

[Euro2day]: Υπ. Υποδομών: Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ

Το πρόβλημα του ΟΑΣΘ έχει ονοματεπώνυμα: Την ηγεσία του συνδικάτου εργαζομένων και τη διοίκηση του Οργανισμού, τονίζει το Υπ. Υποδομών. Στους εργαζομένους δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ παρά την εκταμίευση κονδυλίων από την κυβέρνηση, υπογραμμίζει το Υπουργείο.

Η κυβέρνηση υλοποιεί στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της, απέναντι στους εργαζομένους του ΟΑΣΘ, αναφέρει το Υπουργείο Υποδομών σε σχετική ανακοίνωση.

Οπως τονίζει το Υπουργείο ούτε ένα ευρώ στους εργαζόμενους του δεν εχει καταβάλει ακόμη ο ΟΑΣΘ, παρά τη συμφωνία για καταβολή του 18% των εισπράξεων του από τα εισιτήρια αποκλειστικά για τα δεδουλευμένα. Καμία αντίδραση για το συγκεκριμένο θέμα από την ηγεσία του σωματείου των εργαζομένων.

Εκταμιεύθηκε προκαταβολικά την Δευτέρα το πρωί ποσό ύψους 3,9 εκατ. ευρώ της δόσης του Δεκεμβρίου από το ελληνικό δημόσιο προς τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, υλοποιώντας άμεσα τη ρητή δέσμευση του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης , μετά τη διευρυμένη σύσκεψη των προηγουμένων ημερών στη Θεσσαλονίκη, ώστε να χρησιμοποιηθεί για την καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του Οργανισμού.

Ταυτόχρονα, κατατίθεται στη Βουλή η τροπολογία για τη ρύθμιση του θέματος της διαφοράς στην απόδοση του ΦΠΑ, όπως είχε εδώ και ημέρες συμφωνηθεί και ανακοινωθεί, σημειώνει το Υπουργείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!