Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ο ιός του Bitcoin… εξαπλώνεται
[Euro2day]: Ο ιός του Bitcoin… εξαπλώνεται

[Euro2day]: Ο ιός του Bitcoin… εξαπλώνεται

Πάνω από 150.000 «πορτοφόλια» κατέχουν πάνω από δέκα κρυπτονομίσματα. Η διείσδυση στην επενδυτική κοινότητα και οι περιστασιακοί παίκτες. Τι δείχνει η τεχνική εικόνα για την πορεία του Bitcoin.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται σημαντική κινητικότητα, όσον αφορά την κατοχή των Bitcoin. Τα πορτοφόλια που περιέχουν τουλάχιστον 10 Bitcoin είναι στο ανώτατο υψηλό, ξεπερνώντας τις 150.000 διευθύνσεις. Ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σε μια ευθεία, τώρα δείχνει να κατευθύνεται προς τα πάνω. Δεν είναι καθόλου λίγα λεφτά 10 Bitcoin σήμερα. Η αποτίμηση εκείνων των πορτοφολιών είναι τουλάχιστον 100.000 δολάρια το καθένα.

Αυτό κανονικά θα έπρεπε ανεπιφύλακτα να το εκλάβουμε ως θετικό στοιχείο, καθώς φαίνεται πως ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να κατέχουν Bitcoin. Έχουμε δηλαδή μια σαφή ένδειξη ότι η διεισδυτικότητά του στην κοινωνία έχει ανέβει. Ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έχει αυξηθεί ο πληθυσμός όσων κατέχουν Bitcoin. Μπορεί κάποιος που έχει πολλά Bitcoin να τα σπάσει σε αρκετούς λογαριασμούς. Με αυτό τον τρόπο οι λογαριασμοί αυξάνονται, αλλά όχι και οι άνθρωποι που τα κατέχουν. Όμως δεν μπορεί να αποδοθεί σε σύμπτωση το γεγονός ότι ανεβαίνουν οι διευθύνσεις. Όπως βλέπουμε στο παρακάτω διάγραμμα ακόμα και στις διευθύνσεις που κατέχουν 1 Bitcoin, η τάση είναι καθαρά ανοδική. Ο ιός του Bitcoin εξαπλώνεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!