Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Inditex: Τα κέρδη αυξήθηκαν 4% το πρώτο εννεάμηνο του 2018
[Euro2day]: Inditex: Τα κέρδη αυξήθηκαν 4% το πρώτο εννεάμηνο του 2018

[Euro2day]: Inditex: Τα κέρδη αυξήθηκαν 4% το πρώτο εννεάμηνο του 2018

Η μητρική εταιρεία του Zara έχει 7.422 καταστήματα σε 96 αγορές. Η επιχείρηση είχε ισχυρή άνοδο στο μικτό περιθώριο κέρδους στο παραδοσιακά δυνατό τρίτο τρίμηνο της, καθώς ο όμιλος δεν προχώρησε σε εκπτώσεις.

Ανοδικά κινήθηκαν τα έσοδα και τα κέρδη της Inditex, της μητρικής εταιρείας της αλυσίδας ρούχων Zara, τους πρώτους εννέα μήνες της χρονιάς, αν και κυμάνθηκαν ελαφρώς χαμηλότερα από τις προσδοκίες.

Η επιχείρηση είχε ισχυρή άνοδο στο μικτό περιθώριο κέρδους στο παραδοσιακά δυνατό τρίτο τρίμηνο της, καθώς ο όμιλος δεν προχώρησε σε εκπτώσεις.

«H Inditex αποφάσισε να μη συμμετάσχει σε προωθητικές διαδικασίες που γίνονται στον τομέα από τον Σεπτέμβριο», σημείωσε το διευθυντικό στέλεχος της, Marcos López .

Σύμφωνα με τους Financial Times, οι πωλήσεις ενισχύθηκαν 3% στα €18,4 δισ. ενώ τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν 4% στα €2,4 δισ.

Τα κέρδη προ φόρων και τόκων, στο 1,29 δισ. Ηταν χαμηλότερα από τις προσδοκίες δημοσκόπησης του Bloomberg για 1,34 δισ.

Η εταιρεία είχε ανάπτυξη συγκρίσιμων πωλήσεων ύψους 5% τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Η Inditex έχει 7.422 καταστήματα σε 96 αγορές, όπως και 49 διαδικτυακές αγορές παγκοσμίως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!