Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ημερίδες ΣΕΒΕ στους νομούς Ροδόπης και Εβρου
[Euro2day]: Ημερίδες ΣΕΒΕ στους νομούς Ροδόπης και Εβρου

[Euro2day]: Ημερίδες ΣΕΒΕ στους νομούς Ροδόπης και Εβρου

Το θέμα των ημερίδων ήταν «Η Προοπτική Εξαγωγών του Νομών Ροδόπης και Έβρου | Η αγορά των ΗΠΑ | Πωλήσεις μέσω Amazon | Απαιτήσεις FDA»..

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2019, σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη οι δύο ημερίδες του ΣΕΒΕ με θέμα τη χαρτογράφηση των εξαγωγών των Νομών Ροδόπης και Έβρου και τα εξαγωγές στις ΗΠΑ.

Το θέμα των ημερίδων ήταν «Η Προοπτική Εξαγωγών του Νομών Ροδόπης και Έβρου | Η αγορά των ΗΠΑ | Πωλήσεις μέσω Amazon | Απαιτήσεις FDA».

Διοργανώθηκαν, η μεν στην Κομοτηνή με τη συνεργασία του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, του Επαγγελματικό και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και του Συνδέσμου Βιομηχανιών – Βιοτεχνιών Ν. Ροδόπης, η δε στην Αλεξανδρούπολη με τη συνεργασία του Επιμελητήριου Έβρου.

Οι δύο ημερίδες αποτελούν τη συνέχεια μιας σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων του ΣΕΒΕ στην προσπάθειά του να αφυπνίσει Αρχές και επιχειρήσεις της Περιφέρειας για το ρόλο τους στην εξωστρέφεια της χώρας και τα «δυνατά χαρτιά» του κάθε νομού ξεχωριστά, δεδομένου ότι ένα σημαντικό πλήθος δυναμικών, εξωστρεφών επιχειρήσεων της χώρας διατηρούν τις μονάδες παραγωγής τους στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη.

Τον ΣΕΒΕ εκπροσώπησαν ο κ. Παναγιώτης Χασάπης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος ΣΕΒΕ και ο κ. Σπύρος Ιγνατιάδης, Γενικός Διευθυντής, οι οποίοι συζήτησαν τα προβλήματα των επιχειρήσεων του δύο Νομών και της Θράκης, γενικότερα, με τους εκπροσώπους των φορέων κ.κ. Αντώνιο Φραντζή, Α’ Αντιπρόεδρο Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνιο Γραβάνη, Πρόεδρο Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Ιάκωβο Φραντζή, Πρόεδρο Συνδέσμου Βιομηχανιών-Βιοτεχνών Ν. Ροδόπης και Χριστόδουλο Τοψίδη, Πρόεδρο Επιμελητηρίου Έβρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!