Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ηλιόπουλος: Καταστροφική η πρόταση της ΝΔ για τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση
[Euro2day]: Ηλιόπουλος: Καταστροφική η πρόταση της ΝΔ για τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση

[Euro2day]: Ηλιόπουλος: Καταστροφική η πρόταση της ΝΔ για τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση

Η βασική μεταρρύθμιση της ΝΔ στα εργασιακά ήταν να αφήσει το Σ.ΕΠ.Ε. με 209 λιγότερες οργανικές θέσεις και να καταργήσει το τμήμα νομικής στήριξης, δήλωσε ο Ν. Ηλιόπουλος.

“Η πρόταση της ΝΔ για τη δημόσια κοινωνική ασφάλιση μπορεί να επιφέρει ζημιά άνω των 50 δισ. ευρώ”, τόνισε ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Νάσος Ηλιόπουλος, στην ομιλία του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την κατάργηση της περικοπής των συντάξεων.

“Το γεγονός πως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε κυρίαρχα για το ζήτημα της Μακεδονίας δείχνει την πολιτική ήττα της ΝΔ. Με τη στάση του, επέλεξε να νομιμοποιήσει με τον πιο επίσημο τρόπο την ακροδεξιά ατζέντα. Όταν συνδιαλέγεσαι με το σύνθημα “πουλήσατε τη Μακεδονία για να πάρετε τις συντάξεις”, συνδιαλέγεσαι με τους φασίστες και τους νεοναζί και διαλέγεις έναν αν μη τι άλλο πολύ ολισθηρό δρόμο για τη δημοκρατία”, υπογράμμισε ο κ. Ηλιόπουλoς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου.
Όσον αφορά την εργοδοτική αυθαιρεσία και τις δηλώσεις Μητσοτάκη περί επιλογής πολλών νέων να δουλεύουν αδήλωτοι, ο Υφυπουργός Εργασίας υπενθύμισε ότι “η βασική μεταρρύθμιση της ΝΔ στα εργασιακά ήταν να αφήσει το Σ.ΕΠ.Ε. με 209 λιγότερες οργανικές θέσεις και να καταργήσει το τμήμα νομικής στήριξης και το τμήμα πληροφοριακών συστημάτων της Επιθεώρησης Εργασίας”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!