Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Grace Hotels: Ο Tim Williams αναλαμβάνει Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού
[Euro2day]: Grace Hotels: Ο Tim Williams αναλαμβάνει Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού

[Euro2day]: Grace Hotels: Ο Tim Williams αναλαμβάνει Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού

Ο Tim Williams αναλαμβάνει το νέο ρόλο του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας ως έδρα του το Λονδίνο, με σκοπό να επιβλέπει μια αναπτυσσόμενη ομάδα που απαρτίζεται από στελέχη με πάθος για τη δουλειά τους.

Ο Όμιλος Grace Hotels ανακοινώνει την τοποθέτηση του Tim Williams ως Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου και του Gary Schweikert ως Επικεφαλής για την Αμερικανική Ήπειρο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ενίσχυση του Ομίλου με δύο νέα στελέχη, ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο την ομάδα των ανώτερων εκτελεστικών στελεχών του, μετά και από την πρόσφατη τοποθέτηση του Robert Swade -προερχόμενος από τον όμιλο Jumeirah- στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου, τον Σεπτέμβριο του 2016.

Η επένδυση σε ηγετικά στελέχη ενισχύει το σημαντικό πρόγραμμα επέκτασης του Ομίλου Grace Hotels, ο οποίος διαθέτει σήμερα δεκαπέντε πολυτελή boutique ξενοδοχεία σε λειτουργία ή υπό ανάπτυξη, σε τέσσερις ηπείρους.

Ο Tim Williams αναλαμβάνει το νέο ρόλο του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου σε παγκόσμιο επίπεδο, έχοντας ως έδρα του το Λονδίνο, με σκοπό να επιβλέπει μια αναπτυσσόμενη ομάδα που απαρτίζεται από στελέχη με πάθος για τη δουλειά τους. O Tim προέρχεται από τον Όμιλο Aman, όπου κατείχε τη θέση του Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού και ήταν υπεύθυνος για το προσωπικό σε 31 πολυτελή ξενοδοχεία και 9.000 εργαζόμενους σε 25 χώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!