Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Google: 10.000 υποτροφίες για Android developers στην Ευρώπη
[Euro2day]: Google: 10.000 υποτροφίες για Android developers στην Ευρώπη

[Euro2day]: Google: 10.000 υποτροφίες για Android developers στην Ευρώπη

Η Google σε συνεργασία με την Bertelsmann και την Udacity χρηματοδοτεί 10.000 υποτροφίες εκπαίδευσης προγραμματιστών Android σε όλη την Ευρώπη, με στόχο την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων στη χρήση φορητών συσκευών.
Η Google, η Bertelsmann (η παγκόσμια εταιρία μέσων, υπηρεσιών και εκπαίδευσης) και το κέντρο e-learning Udacity, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων στη χρήση φορητών συσκευών στην Ευρώπη.

Επίσης, συνεργάζονται στην προετοιμασία σε ευρωπαϊκό επίπεδο των νέων ανθρώπων που εισέρχονται στον επαγγελματικό τομέα μέσω της παροχής σε αυτούς της δυνατότητας να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται και οι οποίες θα τους βοηθήσουν να βρουν μια θέση εργασίας ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Google χρηματοδοτεί 10.000 υποτροφίες εκπαίδευσης προγραμματιστών Android σε όλη την Ευρώπη μέσω της Udacity.

Οι υποψήφιοι προγραμματιστές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μία από τις 9.000 υποτροφίες για το μάθημα βασικών γνώσεων για το Android και οι πιο έμπειροι προγραμματιστές για μία από τις 1.000 υποτροφίες για το εντατικό πρόγραμμα Associate Android για προγραμματιστές, ένα πρόγραμμα κατάρτισης που οδηγεί σε πιστοποίηση προγραμματιστή Android, ένα βασικό διαπιστευτήριο για τον κλάδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!