Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Goldman Sachs: Αύξηση 47% στα καθαρά κέρδη το γ’ τρίμηνο
[Euro2day]: Goldman Sachs: Αύξηση 47% στα καθαρά κέρδη το γ’ τρίμηνο

[Euro2day]: Goldman Sachs: Αύξηση 47% στα καθαρά κέρδη το γ’ τρίμηνο

’νοδο εμφάνισαν τα έσοδα από το trading σταθερού εισοδήματος και μετοχών, ενώ και τα δύο τμήματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών. Τα καθαρά κέρδη τριμήνου ενισχύθηκαν κατά 47%, στα 2,09 δισ. δολάρια.

Η Goldman Sachs, η κάποτε πιο κερδοφόρα εταιρία της Wall Street, ανακοίνωσε σήμερα αύξηση 47% στα κέρδη του τρίτου τριμήνου, καθώς τα έσοδα από το trading ομολόγων ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αναλυτών.

Τα καθαρά κέρδη ενισχύθηκαν σε 2,09 δισ. δολάρια ή 4,88 δολάρια ανά μετοχή, από 1,43 δισ. δολάρια ή 2,90 δολάρια ανά μετοχή το ίδιο διάστημα του περασμένου έτους, τόνισε η εταιρία με έδρα στη Νέα Υόρκη.

Τα έσοδα από το trading σταθερού εισοδήματος αυξήθηκαν σε 1,96 δισ. δολάρια, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των αναλυτών του Bloomberg που ανέμεναν 1,7 δισ.

Τα έσοδα από το trading μετοχών ενισχύθηκαν σε 1,78 δισ. έναντι μέσης εκτίμησης για 1,69 δισ. δολάρια.

Η τράπεζα παλεύει με την προοπτική υποτονικών εσόδων και προσπαθεί να δείξει στους επενδυτές πως μπορεί να παράγει αποδόσεις, οι οποίες κάποτε άγγιζαν μέχρι και το 20% και ήταν λόγος φθόνου από ολόκληρη τη βιομηχανία, σχολιάζει το Bloomberg.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!