Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Γιάννης Λαγός: Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, δεν ντρέπομαι για τίποτα
[Euro2day]: Γιάννης Λαγός: Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, δεν ντρέπομαι για τίποτα

[Euro2day]: Γιάννης Λαγός: Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, δεν ντρέπομαι για τίποτα

Ο Γιάννης Λαγός, μοναδικός πλέον από την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής που διατηρεί την βουλευτική ιδιότητα, καθώς έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής, απολογήθηκε στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση αρνούμενος οποιαδήποτε συμμετοχή του σε έκνομες ενέργειες.

«Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα. Δεν αποδέχομαι καμία από τις κατηγορίες. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Εγώ δεν ντρέπομαι για τίποτα. Εσείς θα ντρέπεστε για αυτήν την ντροπιαστική διαδικασία που ακολουθήσατε».

Ο Γιάννης Λαγός, μοναδικός πλέον από την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής που διατηρεί την βουλευτική ιδιότητα, καθώς έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής, απολογήθηκε στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση αρνούμενος οποιαδήποτε συμμετοχή του σε έκνομες ενέργειες και στρέφοντας τα βέλη του προς το δικαστήριο γιατί δεν ερεύνησε στοιχεία που κατά την άποψη του, αποδεικνύουν πως η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική απόφαση.

«Εσείς θα ντρέπεστε! Εγώ είμαι περήφανος γιατί έδωσα φαγητό και αίμα σε Έλληνες»

Με οξείς χαρακτηρισμούς και δυνατή φωνή ο Γ. Λαγός έδειξε φανερά τον εκνευρισμό του στις ερωτήσεις της προέδρου, λέγοντας πως καλείται να απαντήσει «για κάποιες φωτογραφίες, για κάποιες συνομιλίες που υπήρξαν και κάποιες που δεν υπήρξαν και κάποια απομονωμένα μηνύματα μου». Αμφισβητώντας μάλιστα το υλικό της δικογραφίας είπε πως σκόπιμα έγινε επιλογή των μηνυμάτων και των διαλόγων που συμπεριλήφθηκαν στον φάκελο ώστε δια «συρραφής» να «μπορούμε να παρουσιάσουμε τον τέλειο εγκληματία» με στόχο να «φοβηθούν τα μέλη και οι υποστηρικτές μας».

Ο Γιάννης Λαγός μόνος από όλους τους κατηγορούμενους που έχουν απολογηθεί ως τώρα με τρόπο έντονο και δεικτικό, αμφισβήτησε το δικαστήριο λέγοντας χαρακτηριστικά «κι αν δεν σας τα είπαν οι υπόλοιποι, θα σας τα πω λοιπόν εγώ». Απευθυνόμενος πάντα στην Έδρα είπε: «Ντροπιάσατε όλη την διαδικασία κι αν φοβήθηκαν οι άλλοι 68, εγώ δεν θα φοβηθώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!