Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: H G20 θα καταδικάσει τις άδικες εμπορικές πρακτικές
[Euro2day]: H G20 θα καταδικάσει τις άδικες εμπορικές πρακτικές

[Euro2day]: H G20 θα καταδικάσει τις άδικες εμπορικές πρακτικές

Τις πολιτικές εμπορικού προστατευτισμού θα καταδικάσουν οι υπουργοί Οικονομικών και οι κεντρικοί τραπεζίτες των χωρών της G20 στις 19 με 20 Μαρτίου, σύμφωνα με προσχέδιο ανακοινωθέντος που έχει δει το Reuters.

Οι υπουργοί Οικονομικών και οι κεντρικοί τραπεζίτες των είκοσι μεγαλύτερων οικονομιών στον κόσμο θα υποσχεθούν να αντιμετωπίσουν τις άδικες εμπορικές πρακτικές στην συνάντηση τους στις 20 Μαρτίου.

Σύμφωνα με προσχέδιο ανακοινωθέντος που έχει δει το Reuters, η συνάντηση της G20 στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής θα επικεντρωθεί στα ρίσκα που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία, μεταξύ των οποίων και μια υποχώρηση σε πιο εσωστρεφείς πολιτικές εμπορικού προστατευτισμού.

Στο ανακοινωθέν τονίζεται πως οι υπουργοί Οικονομικών και οι κεντρικοί τραπεζίτες «επιβεβαιώνουν τα συμπεράσματα των ηγετών μας για το εμπόριο στη σύσκεψη του Αμβούργου».

Όπως μεταδίδει το Reuters, το προσύμφωνο επαναλαμβάνει την συνηθισμένη φράση ότι «η υπερβολική μεταβλητότητα ή οι άτακτες κινήσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην οικονομική και χρηματοοικονομική σταθερότητα».

Οι αξιωματούχοι δεσμεύονται επίσης να απέχουν από ανταγωνιστικές υποτιμήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!