Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Φρουροί της Επανάστασης: Εφικτός στόχος η καταστροφή του Ισραήλ
[Euro2day]: Φρουροί της Επανάστασης: Εφικτός στόχος η καταστροφή του Ισραήλ

[Euro2day]: Φρουροί της Επανάστασης: Εφικτός στόχος η καταστροφή του Ισραήλ

«Στη δεύτερη φάση (της Επανάστασης) αυτό το απειλητικό καθεστώς πρέπει να σβηστεί από τον χάρτη και αυτό δεν είναι πλέον μια ιδέα ή ένα όνειρο, αλλά ένας εφικτός στόχος», υποστήριξε ο στρατηγός Χοσεΐν Σαλαμί.

Η καταστροφή του Ισραήλ «δεν είναι πλέον ένα όνειρο, αλλά ένας εφικτός στόχος» δήλωσε σήμερα ο διοικητής των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης, στρατηγός Χοσεΐν Σαλαμί. Μετά από τα πρώτα 40 χρόνια «της Ισλαμικής Επανάστασης, καταφέραμε να έχουμε τη δυναμικότητα να καταστρέψουμε το αγύρτικο σιωνιστικό καθεστώς», είπε ο Σαλαμί, σύμφωνα με το Sepahnews, τον επίσημο ιστότοπο των Φρουρών.

«Στη δεύτερη φάση (της Επανάστασης) αυτό το απειλητικό καθεστώς πρέπει να σβηστεί από τον χάρτη και αυτό δεν είναι πλέον μια ιδέα ή ένα όνειρο, αλλά ένας εφικτός στόχος», πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής του αυτόνομου και επίλεκτου σώματος των ένοπλων δυνάμεων του Ιράν έκανε αυτές τις δηλώσεις στην Τεχεράνη σε μια συνάντηση των διοικητών των Φρουρών, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, σε μια περίοδο που πολλοί παρατηρητές φοβούνται ότι οι κλιμακούμενες εντάσεις Τεχεράνης, Ουάσινγκτον και των δυτικών συμμάχων μπορεί να οδηγήσουν σε μια ανάφλεξη στην περιοχή.

Τις δηλώσεις Σαλαμί ενάντια στο Ισραήλ αναμετέδωσαν τα ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων Tasnim και Fars. Οι απειλές του διοικητή των Φρουρών έγιναν ενώ οι Εβραίοι στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν από χθες την Εβραϊκή Πρωτοχρονιά (Rosh Hashanah).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!