Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 11 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Φωτίου: Το κράτος ενισχύει τις κοινωνικές και αλληλέγγυες επιχειρήσεις
[Euro2day]: Φωτίου: Το κράτος ενισχύει τις κοινωνικές και αλληλέγγυες επιχειρήσεις

[Euro2day]: Φωτίου: Το κράτος ενισχύει τις κοινωνικές και αλληλέγγυες επιχειρήσεις

Σχετικά με τα σχολικά γεύματα, η διανομή των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης χαρακτήρισε ενθαρρυντικό το γεγονός ότι φέτος ο θεσμός των σχολικών γευμάτων «αγκαλιάζεται» από γονείς και δασκάλους σε όλη την Ελλάδα.

«Το κράτος ενισχύει τις κοινωνικές και αλληλέγγυες επιχειρήσεις» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 24/7 στους 88,6. Προς αυτήν την κατεύθυνση, «είμαστε χορηγοί επικοινωνίας στην 2η Έκθεση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, ΚΑΛΟ ΑΤΗΕΝS EXPO ’18. Καλούμε όλους στην “καρδιά” της Αθήνας -στη Σοφοκλέους-, να επισκεφθούν την έκθεση και να συζητήσουν τα προβλήματά τους» είπε η κ. Φωτίου, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Σχετικά με τα σχολικά γεύματα, η διανομή των οποίων έχει ήδη ξεκινήσει, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης χαρακτήρισε ενθαρρυντικό το γεγονός ότι φέτος ο θεσμός των σχολικών γευμάτων «αγκαλιάζεται» από γονείς και δασκάλους σε όλη την Ελλάδα. «Ξεκίνησε το πρόγραμμα από το Πέραμα, που είχε χτυπηθεί ιδιαίτερα από την κρίση, με δεδομένα τα ποσοστά φτώχειας στην περιοχή και, στη συνέχεια, επεκτάθηκε. Το πρόγραμμα είναι υγιεινής διατροφής, μεσογειακή διατροφή, χωρίς τίποτα παχυντικό» σημείωσε η κ. Φωτίου.

Αναφορικά με την προανακριτική για την υγεία, τόνισε ότι η διαφθορά και η διαπλοκή έχουν αλλοιώσει το πολίτευμα, π.χ. στην υγεία. «Ζήσαμε μία πτώχευση, μία τραυματική εμπειρία για το πολιτικό σώμα, που έχασε την εμπιστοσύνη του στους πολιτικούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!