Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η Ford μειώνει την παραγωγή σε τέσσερις μονάδες συναρμολόγησης
[Euro2day]: Η Ford μειώνει την παραγωγή σε τέσσερις μονάδες συναρμολόγησης

[Euro2day]: Η Ford μειώνει την παραγωγή σε τέσσερις μονάδες συναρμολόγησης

Η αυτοκινητοβιομηχανία προσπαθεί να ελαττώσει τα αποθέματα των απούλητων οχημάτων της, τα οποία είναι «αρκετά υψηλότερα από τα επίπεδα που θεωρούνται υγιή για τη βιομηχανία». Αναστέλλει την παραγωγή για μερικές εβδομάδες σε μια σειρά εργοστάσια.

Η Ford Motor σχεδιάζει να περιορίσει την παραγωγή των φορτηγών F-150 και να σταματήσει την παραγωγή σε κάποια άλλα εργοστάσια συναρμολόγησης στη Βόρεια Αμερική αυτό το μήνα. Η κίνηση αποσκοπεί στην ελάττωση των αποθεμάτων απούλητων αυτοκινήτων, εν μέσω επιβράδυνσης στις πωλήσεις ελαφρών οχημάτων στις ΗΠΑ.

Η δεύτερη μεγαλύτερη αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία θα αναστείλει την παραγωγή για μία εβδομάδα σε μονάδα συναρμολόγησης στο Κάνσας, όπου κατασκευάζονται τα F-150, τα προϊόντα της Ford που εμφανίζουν τις υψηλότερες πωλήσεις και φέρνουν τα περισσότερα χρήματα.

Η εταιρία θα κλείσει επίσης ένα εργοστάσιο στο Λούιβιλ για δύο εβδομάδες τον Οκτώβριο και θα σταματήσει την παραγωγή για μία εβδομάδα σε δύο μονάδες στο Μεξικό, στις οποίες παράγει sedan και μικρά οχήματα, μεταδίδει το MarketWatch.

Η Ford περιορίζει την παραγωγή της καθώς η κάποτε πολύ δυνατή αμερικανική αγορά αυτοκινήτου αρχίζει να χαλαρώνει έπειτα από έξι χρόνια σταθερής ανάπτυξης και ρεκόρ πωλήσεων για τη βιομηχανία το 2015.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!