Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Φέσσας: Ο Θ. Βασιλάκης άνοιξε νέους δρόμους στον ελληνικό τουρισμό
[Euro2day]: Φέσσας: Ο Θ. Βασιλάκης άνοιξε νέους δρόμους στον ελληνικό τουρισμό

[Euro2day]: Φέσσας: Ο Θ. Βασιλάκης άνοιξε νέους δρόμους στον ελληνικό τουρισμό

«Ο Θεόδωρος Βασιλάκης θα συνεχίσει να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα της δημιουργικής Ελλάδας που ξεπερνά εμπόδια, θέτει υψηλούς στόχους, διεκδικεί και διαμορφώνει ένα καλύτερο παρόν και μέλλον», δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΕΒ.

«Ο ΣΕΒ αποχαιρετά τον Θεόδωρο Βασιλάκη, μια κορυφαία επιχειρηματική προσωπικότητα της πατρίδας μας, που διακρίθηκε για το ήθος του καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης και πολυσχιδούς επιχειρηματικής του πορείας», δηλώνει ο επικεφαλής του Συνδέσμου μετά την απώλεια του επιχειρηματία .

«Εργάστηκε με πίστη και συνέπεια σε επιχειρηματικές αρχές και αξίες και κυρίως με πάθος για δημιουργία και διαρκή προσφορά στην οικονομία και την κοινωνία. Ο Θεόδωρος Βασιλάκης διέθετε όραμα, υψηλές διοικητικές ικανότητες σχεδιασμού και οργάνωσης, και πάνω απ’ όλα, επιχειρηματική τόλμη για να το υλοποιήσει. Άνοιξε νέους δρόμους στον ελληνικό τουρισμό και ανέδειξε κορυφαίες επιχειρήσεις που στέκονται επάξια στον διεθνή ανταγωνισμό. Είχε τη στόφα του αυτοδημιούργητου, οραματιστή και ταυτόχρονα ρεαλιστή επιχειρηματία.

»Ο Θεόδωρος Βασιλάκης θα συνεχίσει να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα της δημιουργικής Ελλάδας που ξεπερνά εμπόδια, θέτει υψηλούς στόχους, διεκδικεί και διαμορφώνει ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. Στην οικογένειά του, τους συνεργάτες και εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια μας, με την απόλυτη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουν να υπηρετούν το όραμα και το έργο του για μια σύγχρονη, φιλόδοξη και εξωστρεφή Ελλάδα», καταλήγει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!