Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Φάμελλος: Να πει ο Μητσοτάκης μία περιβαλλοντική μελέτη που καθυστερεί
[Euro2day]: Φάμελλος: Να πει ο Μητσοτάκης μία περιβαλλοντική μελέτη που καθυστερεί

[Euro2day]: Φάμελλος: Να πει ο Μητσοτάκης μία περιβαλλοντική μελέτη που καθυστερεί

«Περιμένουμε με ανυπομονησία την απάντηση του κ. Μητσοτάκη και βάζουμε κριτές​ της απάντησής του από τώρα τον ΣΕΒ και την Ένωση Επιμελητηρίων», τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός.

«Στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για το αναπτυξιακό σχέδιο, ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι δεν έχει πρόταση ούτε στο δημοσιονομικό ούτε στο αναπτυξιακό και παραγωγικό σχέδιο. Σήμερα κατόρθωσε, σε φιλοξενία του στην εκπομπή “ΑΚΡΑΙΩΣ” στον αγαπημένο του τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, να αποδείξει ότι δεν έχει την παραμικρή γνώση και επαφή με την αδειοδότηση παραγωγικών επενδύσεων», σημειώνει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής ΥΠΕΝ Σωκράτης Φάμελλος μετά τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ.

Οπως αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Φάμελλος, «Ψάχνοντας κάτι έξυπνο να πει, κατήγγειλε “ξέρετε πόσες μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων κάθονται πάνω στο γραφείο Υπουργού και δεν υπογράφονται, γιατί ο Υπουργός δεν θέλει να κινηθεί με ταχύτητα;“.

Θα μας βοηθούσε πολύ αν μπορούσε να αναφέρει μία επένδυση που καθυστερεί στο γραφείο αναπληρωτή Υπουργού, που έχει την αρμοδιότητα των ΜΠΕ. Διαφορετικά θα αποτελεί και αυτή η δήλωσή του μία ακόμα αερολογία, η οποία μπορεί όμως να πληγώσει την προσέλκυση επενδύσεων. Μήπως αυτός είναι ο στόχος του;

Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι την Παρασκευή 25/5 μόνο ένας φάκελος περιβαλλοντικής αδειοδότησης ήταν σε εκκρεμότητα, και αυτός της τελευταίας εβδομάδας. Ο δε χρόνος απόκρισης του γραφείου Αναπληρωτή Υπουργού για υπογραφή ΑΕΠΟ είναι μια εβδομάδα και πολλές φορές μικρότερος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!