Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Το Facebook βγαίνει στην… αγορά εργασίας
[Euro2day]: Το Facebook βγαίνει στην… αγορά εργασίας

[Euro2day]: Το Facebook βγαίνει στην… αγορά εργασίας

Το κοινωνικό δίκτυο προσφέρει νέο δωρεάν χαρακτηριστικό, με το οποίο οι εργοδότες θα αναρτούν στις σελίδες τους αγγελίες για προσλήψεις και οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν αίτηση. Το LinkedIn χρεώνει τους εργοδότες για την ανάρτηση αγγελιών.

Το Facebook θα αρχίσει πλέον να επιτρέπει στους εργοδότες να αναρτούν αγγελίες για την κάλυψη θέσεων εργασίας άμεσα στη σελίδα τους στο κοινωνικό δίκτυο, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν αίτηση γι’ αυτές τις θέσεις μέσα στο Facebook.

Οι αιτήσεις των χρηστών θα αποστέλλονται, μαζί με τα στοιχεία που έχουν εισάγει στο κοινωνικό δίκτυο, στους εργοδότες μέσω Messenger, ενώ το Facebook ελπίζει πως έπειτα οι εργοδότες και τα άτομα που επιθυμούν να εργαστούν γι’ αυτούς θα συνεχίσουν την επικοινωνία από το Messenger μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, είτε προσληφθεί κάποιος είτε το αντίθετο.

Το Recode μεταδίδει ότι η ανάρτηση μιας θέσης εργασίας θα είναι δωρεάν για τους εργοδότες, καθώς και ότι δε θα υπάρξει όριο στον αριθμό αυτού του είδους των αναρτήσεων που μπορεί να έχει μια σελίδα.

Επιχειρήσεις ήδη ανακοινώνουν αγγελίες για θέσεις εργασίας στις σελίδες τους, σύμφωνα με τον Andrew Bosworth, τον αντιπρόεδρο της εταιρίας που είναι αρμόδιος για τις διαφημίσεις και τις επιχειρηματικές της πλατφόρμες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!