Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η Ευρώπη ακολουθεί τις ΗΠΑ σε ευαίσθητα ζητήματα λέει Χαμενεϊ
[Euro2day]: Η Ευρώπη ακολουθεί τις ΗΠΑ σε ευαίσθητα ζητήματα λέει Χαμενεϊ

[Euro2day]: Η Ευρώπη ακολουθεί τις ΗΠΑ σε ευαίσθητα ζητήματα λέει Χαμενεϊ

«Δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε έναν καβγά με την Ευρώπη, αλλά αυτές οι τρεις χώρες έχουν δείξει ότι θα ακολουθήσουν την Αμερική στα πιο ευαίσθητα ζητήματα», τόνισε ο Χαμενεϊ.

Ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεϊ δήλωσε σήμερα ότι αναζητά ειρήνη με την Ευρώπη για τη διάσωση της πυρηνικής συμφωνίας μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από αυτή, αλλά η εμπειρία έχει δείξει ότι η Γαλλία, η Γερμανία και η Βρετανία ακολουθούν την Ουάσινγκτον σε ευαίσθητα ζητήματα.

«Δεν θέλουμε να ξεκινήσουμε έναν καβγά με την Ευρώπη, αλλά αυτές οι τρεις χώρες έχουν δείξει ότι θα ακολουθήσουν την Αμερική στα πιο ευαίσθητα ζητήματα», τόνισε ο Χαμενεϊ, σύμφωνα με ομιλία που αναρτήθηκε στον ιστότοπό του, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.

Αναφερόμενος στα σχόλια που είχε κάνει το 2002 ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Ουώκερ Μπους που είχε τοποθετήσει το Ιράν στον «άξονα του κακού», ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης τόνισε ότι η Ιστορία έχει αποδείξει στην Τεχεράνη ότι «η προσαρμοστικότητα στους εχθρούς την κάνει πιο θαρραλέα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!