Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΕΒΕΑ: Παρουσίαση startups στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων
[Euro2day]: ΕΒΕΑ: Παρουσίαση startups στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων

[Euro2day]: ΕΒΕΑ: Παρουσίαση startups στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων

Συνολικά πέντε ομάδες νεοφυών σχημάτων της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του ΕΒΕΑ παρουσιάστηκαν σε 13 μέλη του Δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων.

Πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών τις προηγούμενες ημέρες η πρώτη παρουσίαση των Νεοφυών σχημάτων της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του ΕΒΕΑ (ΘΕΑ-ΕΒΕΑ) στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων του ΕΒΕΑ (ΔΕΑ-ΕΒΕΑ) για το έτος 2017.
Ο πρόεδρος του Δικτύου και αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Παύλος Θωμόγλου δήλωσε χαρακτηριστικά, κατά την έναρξη της εκδήλωσης: «Παρά το δύσκολο οικονομικό κλίμα που χαρακτηρίζει τη χώρα μας κατά τη τρέχουσα περίοδο, το ΔΕΑ-ΕΒΕΑ προχωράει στην αποστολή του με τακτικές παρουσιάσεις και σήμερα αναδεικνύει νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις προς τους Επιχειρηματικούς Αγγέλους, επιδιώκοντας πάντα την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη της Εθνικής οικονομίας».
Παρουσιάστηκαν 5 ομάδες σε 13 Αγγέλους του Δικτύου και συγκεκριμένα:
1. MyHabeats (Δρ. Καίτη Μηλιώνη): αλλαγή διατροφικών συνηθειών μέσω του κινητού μας τηλεφώνου (mobile app, www.myhabeats.co).
2. Pubbuh (Ανδρέας Μαχαίρας): ψηφιακές εκδοτικές υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για την online ηλεκτρονική διαδραστική εποχή (webapp, www.pubbuh.eu).
3. Ureval (Δρ. Φώτης Μουζάκης): ολοκληρωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα σύγχρονων αναλυτικών υπηρεσιών για την επένδυση σε ακίνητη περιουσία και τη διοίκηση χαρτοφυλακίου (webapp, www.frynon.com).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!