Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ερντογάν: Η Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία
[Euro2day]: Ερντογάν: Η Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία

[Euro2day]: Ερντογάν: Η Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία

Χωρίς αναφορά σε δημοψήφισμα στη Δυτική Θράκη οι δηλώσεις του τούρκου προέδρου, σύμφωνα με νεότερο τηλεγράφημα του ΑΠΕ. «Η Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία», ξεκαθαρίζει ο τούρκος πρόεδρος.

Σε διόρθωση των όσων αρχικά μετέδωσε αναφορικά με τις δηλώσεις Ερντογάν που προκάλεσαν σάλο αλλά και την αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών προχώρησε το ΑΠΕ που παράλληλα ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία με τον ανταποκριτή του.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο στο νέο τηλεγράφημα ο τούρκος Πρόεδρος δεν μίλησε για δημοψήφισμα αναφορικά με το μέλλον της Δυτικής Θράκης. Τα συγκεκριμένα αποσπάσματα αποτελούν απόψεις που διατυπώθηκαν στον τουρκικό τύπο και όχι από τον ίδιο τον τούρκο Πρόεδρο.

«Στο τηλεγράφημά μας με τίτλο “Τουρκία: Ο Ερντογάν για τα σύνορα του Οθωμανικού κράτους, τη Μοσούλη, τη Θράκη και την Κύπρο”, τα αναφερόμενα στη τρίτη και τέταρτη παράγραφο, εκ παραδρομής αποδόθηκαν στον Ρ. Τ. Ερντογάν αντί στον τουρκικό Τύπο», αναφέρεται.

Αντικαθίστανται δε από τα εξής: “Η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Σαμπάχ, για το περιεχόμενο του «Εθνικού Συμβολαίου και στo σημείο αναφορικά με τη Δυτική Θράκη αναφέρει: «Και το νομικό καθεστώς της Δυτικής Θράκης, το οποίο εναπόκειται στην ειρήνη που θα γίνει με την Τουρκία, θα πρέπει οριστεί, με κατάλληλο τρόπο, ως αποτέλεσμα δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί ελεύθερα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!