Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Επιβεβαίωσαν την «υπουργοποίηση» Mnuchin και Ross
[Euro2day]: Επιβεβαίωσαν την «υπουργοποίηση» Mnuchin και Ross

[Euro2day]: Επιβεβαίωσαν την «υπουργοποίηση» Mnuchin και Ross

Εφικτός ο ρυθμός ανάπτυξης 3-4%, σύμφωνα με τον Mnuchin. Σχεδιάζεται η μεγαλύτερη φορολογική μεταρρύθμιση από την εποχή Ρίγκαν. Η εμπορική μεταρρύθμιση στην κορυφή της ατζέντας.

Οι Steven Mnunchin και Wilbur Ross επιβεβαίωσαν τις υποψηφιότητές τους ως υπουργού Οικονομικών και υπουργού Εμπορίου αντίστοιχα, όπως μεταδίδει το CNBC.

Ο Mnuchin δήλωσε πως είναι εφικτός ένας ρυθμός ανάπτυξης 3-4%, αλλά και ότι σχεδιάζει τη μεγαλύτερη φορολογική μεταρρύθμιση από την εποχή του Ρίγκαν. 

Κατά τον ίδιο, οι μειώσεις στους φόρους εισοδήματος θα αντισταθμιστούν από τη μείωση των εκπιπτώμενων δαπανών, όπως οι τόκοι για τα στεγαστικά δάνεια. 

Στην κορυφή της ατζέντας θα είναι η εμπορική μεταρρύθμιση, κάτι που θα δώσει μεγάλη ώθηση στην οικονομία, κατά τον ίδιο. 

Από την πλευρά του, ο Ross είπε πως το Μεξικό έχει καλύτερες συμφωνίες με τον υπόλοιπο κόσμο απ’ ό,τι έχουν οι ΗΠΑ και ότι “αυτό θα το διορθώσουμε”. 

Εγκαταλείπει τις επιχειρήσεις ο Τραμπ

Εν τω μεταξύ, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να εγκαταλείψει πλήρως τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, προκειμένου να επικεντρωθεί στη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο Τραμπ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 15 Δεκεμβρίου, μαζί με την οικογένειά του, για το θέμα, όπως μεταδίδει το Reuters.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!