Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Επενδυτικές επαφές Μάρδα στην Κορέα
[Euro2day]: Επενδυτικές επαφές Μάρδα στην Κορέα

[Euro2day]: Επενδυτικές επαφές Μάρδα στην Κορέα

Ο υφυπουργός εξωτερικών πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων στην Κορέα. Μεταξύ άλλων συναντήθηκε και με τις διοικήσεις παραγωγικών φορέων, με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας για αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στην Κορέα.
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, κ. Δημήτρης Μάρδας, επιστρέφει αύριο το πρωί από τη Δημοκρατία της Κορέας, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας.

Κατά την παραμονή του στην Κορέα, ο κ. Μάρδας συναντήθηκε με τον ομόλογό του Υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για οικονομικά θέματα, και συμπρόεδρο της Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδος Κορέας κ. Lee Tae-Ho, με τον οποίο συζήτησαν την πρόοδο των θεμάτων που είχαν συμφωνηθεί στην τελευταία Σύνοδο της ΜΔΕ, τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Οι δύο Υφυπουργοί διαπίστωσαν με ικανοποίηση ότι ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις μεταξύ των εμπειρογνωμόνων των δύο πλευρών επί συνολικώς τεσσάρων συμφωνιών σε διάφορους τομείς και τα σχετικά κείμενα είναι έτοιμα προς υπογραφή.

Επί τη ευκαιρία της συγκεκριμένης επίσκεψης, ο κ. Μάρδας συναντήθηκε και με τις διοικήσεις παραγωγικών φορέων, με σκοπό τη διερεύνηση της δυνατότητας για αύξηση των ελληνικών εξαγωγών στην Κορέα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!