Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 20 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 11 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Επανεξελέγη ο Π. Παπαδόπουλος στο τιμόνι του ΒΕΘ
[Euro2day]: Επανεξελέγη ο Π. Παπαδόπουλος στο τιμόνι του ΒΕΘ

[Euro2day]: Επανεξελέγη ο Π. Παπαδόπουλος στο τιμόνι του ΒΕΘ

«Στοίχημά μας συνεχίζει να είναι η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των μελών του επιμελητηρίου, η προώθηση θέσεων που θα συμβάλουν στην έξοδο από την κρίση και στην επιστροφή στην ανάπτυξη και παράλληλα το όσο το δυνατόν μεγαλύτερο άνοιγμα του επιμελητηρίου προς την επιχειρηματική κοινότητα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΒΕΘ.

Στο τιμόνι του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης βρίσκεται, εκ νέου, μετά από μια σαρωτική νίκη, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο συνδυασμός του οποίου ‘Βιοτεχνική Συμμαχία’ συγκέντρωσε το 66,58% των ψηφισάντων στις εκλογές του ΒΕΘ.
Τα αποτελέσματα των συνδυασμών διαμορφώνονται ως εξής:
«Βιοτεχνική Συμμαχία» – Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ποσοστό 66,58% και 27 έδρες
«Ένωση Βιοτεχνών – Νέοι Ορίζοντες» – Γιάννης Φωτιάδης, ποσοστό 23,33%, 10 έδρες
«Βιοτεχνική Συνεργασία» – Αθανάσιος Νικολόπουλος 5,85%, 2 έδρες
«Βιοτεχνική Αλληλεγγύη» – Παύλος Κολοβός 1,89%, 1 έδρα
«Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Μικρών και αυτοαπασχολούμενων βιοτεχνών Θεσσαλονίκης» – Πασχάλης Κυριακού 1,40%, 1 έδρα.
Στις εκλογές του ΒΕΘ ψήφισαν 2.855 μέλη του ΒΕΘ, εκ των οποίων 2.022 στο τμήμα της μεταποίησης και 833 στο τμήμα των υπηρεσιών. Από την καταμέτρηση των ψήφων βρέθηκαν 2.828 ψηφοδέλτια, 21 άκυρα και 6 λευκά.
«Στοίχημά μας συνεχίζει να είναι η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των μελών του επιμελητηρίου, η προώθηση θέσεων που θα συμβάλουν στην έξοδο από την κρίση και στην επιστροφή στην ανάπτυξη και παράλληλα το όσο το δυνατόν μεγαλύτερο άνοιγμα του επιμελητηρίου προς την επιχειρηματική κοινότητα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΒΕΘ και α’ αντιπρόεδρος της ΚΕΕ Παναγιώτης Παπαδόπουλος, επισημαίνοντας πως η νέα διοίκηση του ΒΕΘ, καθώς αποπνέεται από αέρα ανανέωσης, σαν μία γροθιά θα συνεχίσει να προωθεί θέσεις και λύσεις προς όφελος του επιχειρείν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!