Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Επαφές με την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα έχει η Μόσχα
[Euro2day]: Επαφές με την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα έχει η Μόσχα

[Euro2day]: Επαφές με την αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα έχει η Μόσχα

Η Μόσχα ακόμη και στην περίπτωση που οι ΗΠΑ επιβάλουν νέες κυρώσεις στη Ρωσία, δεν θα υποχωρήσει από τις «κόκκινες γραμμές» και την πολιτική αρχών που ακολουθεί έναντι της Βενεζουέλας, ξεκαθαρίζει.

Η Μόσχα έχει επαφές με εκπροσώπους του Χουάν Γκουαϊδό (φωτ.) και την αντιπολίτευση, αλλά οι επαφές αυτές είναι περιστασιακές, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, προσθέτοντας ότι για τις επαφές αυτές είναι ενήμερη η κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο.

Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ, με αφορμή τις δηλώσεις του ειδικού απεσταλμένου των ΗΠΑ για τη Βενεζουέλα Έλιοτ Άμπραμς ότι η Ουάσιγκτον εξετάζει το ενδεχόμενο της επιβολής κυρώσεων στη Ρωσία επειδή υποστηρίζει την κυβέρνηση Μαδούρο, δήλωσε ότι η Μόσχα, ακόμη και στην περίπτωση που οι ΗΠΑ επιβάλουν νέες κυρώσεις στη Ρωσία, δεν θα υποχωρήσει από τις «κόκκινες γραμμές» και την πολιτική αρχών που ακολουθεί έναντι της Βενεζουέλας.

Ο Ριαμπκόφ δήλωσε επίσης ότι δεν προγραμματίζει προς το παρόν να συναντηθεί εκ νέου με τον ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για τη Βενεζουέλα Έλιοτ Άμπραμς, εξαιτίας των προθέσεων των ΗΠΑ να επιβάλουν κι άλλες κυρώσεις κατά της Κούβας και της Βενεζουέλας, οι οποίες όπως είπε, «μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι Αμερικανοί περιφρονούν τις προφανείς συγκυρίες και μάλιστα τις συνεχιζόμενες συνομιλίες στα Μπαρμπάντος» (σ.σ. μεταξύ της αντιπολίτευσης του Χουάν Γκουαϊδό και της κυβέρνησης του Μαδούρο).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!