Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Έως 13/12 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Στηρίζω» του ΕΕΘ
[Euro2day]: Έως 13/12 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Στηρίζω» του ΕΕΘ

[Euro2day]: Έως 13/12 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Στηρίζω» του ΕΕΘ

Στους δικαιούχους θα διανεμηθεί κάρτα, στην οποία θα έχει πιστωθεί το ποσό των 200 ευρώ, με την οποία θα μπορούν να ψωνίζουν βασικά αγαθά από τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης. Τα κριτήρια επιλογής των δικαιούχων. Έως 13/12 οι αιτήσεις.

Τη δεύτερη φάση του Ειδικού Προγράμματος «Στηρίζω», ενός προγράμματος που στόχο έχει να ενισχύσει οικονομικά επαγγελματίες-μέλη του ΕΕΘ, που σήμερα, λόγω της κρίσης, στερούνται μέχρι και τα βασικά αγαθά, ανακοινώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης!

«Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να μείνουμε απαθείς απέναντι σε εικόνες φτώχειας συναδέλφων. Έτσι, μελετήσαμε και ολοκληρώσαμε το πρόγραμμα “Στηρίζω” στο οποίο θα συμμετέχουν ως δικαιούχοι άνθρωποι που είναι μέλη του ΕΕΘ και αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα», τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Ζορπίδης.

Στους δικαιούχους θα διανεμηθεί κάρτα, στην οποία θα έχει πιστωθεί το ποσό των 200 ευρώ. Με αυτήν θα μπορούν να ψωνίζουν βασικά αγαθά από τις επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Επιμελητήριο, το πρόγραμμα «Στηρίζω», εκτός από ένα χέρι βοηθείας στους συναδέλφους που χτυπήθηκαν από την κρίση, συνδράμει και στον εμπλουτισμό της κίνησης στην αγορά, καθώς τα χρήματα της οικονομικής συνδρομής προς τους δικαιούχους θα καταλήξουν στην αγορά της πόλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!