Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Εντυπωσιακές οι επιδόσεις της Jumbo λένε Pantelakis και Euroxx
[Euro2day]: Εντυπωσιακές οι επιδόσεις της Jumbo λένε Pantelakis και Euroxx

[Euro2day]: Εντυπωσιακές οι επιδόσεις της Jumbo λένε Pantelakis και Euroxx

Η Pantelakis Securities διατηρεί αμετάβλητη στα 20 ευρώ ανά μετοχή την τιμή στόχο για την Jumbo, με σύσταση “overweight”, ενώ η Euroxx Securities δίνει τιμή-στόχο 19,60 ευρώ.

Επιδεικνύοντας τις ισχυρές ικανότητές της στο λιανεμπόριο, η Jumbo άγγιξε νέο ρεκόρ καθαρών εσόδω ν για έκτη συνεχόμενη χρονιά το 2019, σχολιάζει η Pantelakis Securities.

Χαρακτηρίζει την μετοχή της εταιρείας ελκυστικά αποτιμημένη καθώς διαπραγματεύεται με 13,6 x το εκτιμώμενο P/E του 2020 και 8x το EV/EBITDA, ενώ στο τέλος Ιουνίου 2020 αναμένεται να έχει καθαρή ρευστότητα 350 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλο περιθώριο για επιπλέον μερίσματα/επιστροφές κεφαλαίου.

Η Pantelakis Securities διατηρεί αμετάβλητη στα 20 ευρώ ανά μετοχή την τιμή στόχο για την Jumbo , με σύσταση “overweight”.

Σύσταση “overweight” διατηρεί και η Euroxx Securities για την Jumbo , με τιμή-στόχο τα 19,60 ευρώ ανά μετοχή.

Όπως σημειώνει, τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία για το β’ εξάμηνο ευθυγραμμίστηκαν με τις εκτιμήσεις της, ενώ κάνει λόγο για εντυπωσιακές λειτουργικές επιδόσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανάκαμψη των εγχώριων πωλήσεων και απρόσμενα χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!