Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η Enterprise Greece σε διεθνή έκθεση τροφίμων
[Euro2day]: Η Enterprise Greece σε διεθνή έκθεση τροφίμων

[Euro2day]: Η Enterprise Greece σε διεθνή έκθεση τροφίμων

Σκοπός της ελληνικής αποστολής της Enterprise Greece είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας μέσω σειράς προκαθορισμένων συναντήσεων, και η ανάδειξη ευκαιριών στον αγροτοδιατροφικό τομέα.

Η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) διοργανώνει την εθνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών για το 2016, SIAL PARIS 2016, η οποία πραγματοποιείται από τις 16 έως τις 20 Οκτωβρίου στο Παρίσι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η ελληνική συμμετοχή δίνει το παρόν με περισσότερους από 200 Έλληνες εκθέτες. Στο Εθνικό Περίπτερο φιλοξενείται η πλειονότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, καθώς και οι Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας και Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Οι Έλληνες εκθέτες παρουσιάζουν τα καλύτερα προϊόντα διατροφής που παράγονται στη χώρα μας και επιδιώκουν τη σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών και την επέκταση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας, αξιοποιώντας το κορυφαίο γεγονός του κλάδου τους.

Παράλληλα, σκοπός της ελληνικής αποστολής της Enterprise Greece είναι η προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας μέσω σειράς προκαθορισμένων συναντήσεων, και η ανάδειξη ευκαιριών στον αγροτοδιατροφικό τομέα.

Ο Πρόεδρος της Enterprise Greece, κ. Χρήστος Στάικος ανέφερε ότι: «Η Enterprise Greece συμβάλλει στην εθνική στρατηγική για την ανάδειξη του αγροτοδιατροφικού τομέα, ο οποίος προσδίδει υψηλή προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία και αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της χώρας μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!