Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Εννέα αγνοούμενοι από την έκρηξη ηφαιστείου στη Ν. Ζηλανδία
[Euro2day]: Εννέα αγνοούμενοι από την έκρηξη ηφαιστείου στη Ν. Ζηλανδία

[Euro2day]: Εννέα αγνοούμενοι από την έκρηξη ηφαιστείου στη Ν. Ζηλανδία

Ο αριθμός των νεκρών παραμένει στους 6 και των τραυματιών στους 30. Ορισμένοι ασθενείς έχουν τόσο παραμορφωθεί από τα εγκαύματα, ώστε δεν μπορούν ούτε να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

Εννέα άνθρωποι έχουν επισήμως καταγραφεί ως αγνοούμενοι έπειτα από την έκρηξη του ηφαιστείου στο νησί Γουάιτ της Νέας Ζηλανδίας, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία, εκ των οποίων οι επτά είναι Αυστραλοί και οι δύο Νεοζηλανδοί.

“Αυτή η λίστα με τα ονόματα των αγνοουμένων δεν είναι ολοκληρωμένη καθώς δεν έχουμε μπορέσει να μιλήσουμε με όλους τους συγγενείς “, ανέφερε η αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Ο αριθμός των νεκρών παραμένει στους έξι και των τραυματιών στους 30.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπάρχει μια τελική λίστα με τα ονόματα των τραυματιών στο νοσοκομείο, που όμως δεν μπορεί να δοθεί στη δημοσιότητα για λόγους διαφύλαξης της ιδιωτικής τους ζωής.

Τα εννέα πρόσωπα που δεν νοσηλεύονται και δεν έχουν πάρει εξιτήριο θεωρούνται επισήμως αγνοούμενοι.

Ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι 25 από τους τραυματίες έχουν τόσο εκτεταμέναεγκαύματα που η κατάστασή τους θεωρείται κρίσιμη.

O υπουργός αρμόδιας για την αστυνομία Στούαρτ Νας εξήγησε ότι ορισμένοι ασθενείς έχουν τόσο παραμορφωθεί από τα εγκαύματα ώστε δεν μπορούν ούτε να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

“Υπάρχει ένας αριθμός ανθρώπων στο νοσοκομείο που δεν μπορεί να επικοινωνήσει, έχει σοβαρά εγκαύματα, όχι μόνο στο δέρμα, αλλά και στα εσωτερικά του όργανα”, δήλωσε ο ίδιος στο Ραδίοφωνο της Νέας Ζηλανδίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!