Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ενημερωτική εκδήλωση για την Ασφάλιση Πιστώσεων στο ΕΒΕΠ
[Euro2day]: Ενημερωτική εκδήλωση για την Ασφάλιση Πιστώσεων στο ΕΒΕΠ

[Euro2day]: Ενημερωτική εκδήλωση για την Ασφάλιση Πιστώσεων στο ΕΒΕΠ

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί η αναγκαιότητα της Ασφάλισης Πιστώσεων καθώς και τα σημαντικότερα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Το ΕΒΕΠ διοργανώνει, τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30, στο Επιμελητήριο, ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για την Ασφάλιση Πιστώσεων με τίτλο «Η αναγκαιότητα και τα οφέλη της Ασφάλισης Πιστώσεων στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον», με τη συνεργασία της Euler Hermes Hellas και της Β&Β Ειδικές Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.

Στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης, μετά από μία διεξοδική ανάλυση της παρούσας παγκόσμιας οικονομικής κατάστασης και του διεθνούς εμπορίου, θα αναπτυχθεί αρχικά η επιχειρηματολογία για την αναγκαιότητα της Ασφάλισης Πιστώσεων.

Στη συνέχεια, θα αναλυθούν οι υπηρεσίες της Ασφάλισης Πιστώσεων, μέσα από την εφαρμογή σύγχρονων λύσεων. Τέλος, θα παρουσιαστούν τα σημαντικότερα οφέλη, που προκύπτουν από την Ασφάλιση Πιστώσεων και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, κ. Β. Κορκίδης, η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, κ. Χ. Σακελλαρίδη και ο Εμπορικός Διευθυντής της Euler Hermes Hellas, κ. Ν. Μπαδήμας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!