Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: «Εμποδιών» συνέχεια στη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
[Euro2day]: «Εμποδιών» συνέχεια στη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

[Euro2day]: «Εμποδιών» συνέχεια στη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Συνεδριάζει αύριο εκ νέου το ΣτΕ για τις άδειες. Ωστόσο ένας εκ των συμβούλων Επικρατείας νοσηλεύεται με έμφραγμα και πρέπει να αναπληρωθεί. Παράλληλα ο Υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε την διενέργεια έρευνας σε βάρος αντιπροέδρου του ανωτάτου δικαστήριου.

Συνεχίζονται τα “εμπόδια” όσον αφορά στην εκδίκαση της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ καθώς ένας εκ των συμβούλων Επικρατείας, ο Αριστόβουλος Βώρος νοσηλεύεται με έμφραγμα στην εντατική με αποτέλεσμα να πρέπει να αναπληρωθεί.

Εν τω μεταξύ ο υπουργός Δικαιοσύνης διέταξε την διενέργεια πειθαρχικής έρευνας σε βάρος ανωτάτου δικαστικού -αντιπροέδρου του ΣτΕ κατά πληροφορίες- μετά από δημοσίευμα που αφορά προσωπικές σχέσεις του με σπουδάστρια της Εθνικής Σχολής Δικαστικών Λειτουργών το 2014.

Στο κλίμα αυτό η αυριανή διασκεψη ξεκινά με «κακούς» οιωνούς, καθώς υπάρχει πρόβλεψη για δύο αναπληρωτικά μέλη .

Χαρακτηριστικά ειναι τα όσα έλεγαν ανώτατοι δικαστές, σύμφωνα με τους οποίους εφόσον χρειαστεί η αναπλήρωση πάνω από δύο συμβούλων Επικρατείας, η υπόθεση θα πρέπει να εκδικαστεί από την αρχή με αλλη σύνθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι ο δικαστικός λειτουργός ο οποίος βρίσκεται υπό πειθαρχική έρευνα, επί του παρόντος δεν έχει κώλυμα να συμμετάσχει στη διάσκεψη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!