Τρίτη, 22 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Η ελληνική βιομηχανία με πέντε εκθέτες στην έκθεση «Hannover Messe»
[Euro2day]: Η ελληνική βιομηχανία με πέντε εκθέτες στην έκθεση «Hannover Messe»

[Euro2day]: Η ελληνική βιομηχανία με πέντε εκθέτες στην έκθεση «Hannover Messe»

Η HANNOVER MESSE υποδέχτηκε φέτος στην τελετή έναρξης την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ και τον Πρόεδρο του Μεξικού Πένα Νίτο

Δυναμικά παρούσα με πέντε εκθέτες δήλωσε η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σημείο Συνάντησης Βιομηχανικής Τεχνολογίας, HANNOVER MESSE, που πραγματοποιήθηκε 23 με 27 Απριλίου 2018, στο Αννόβερο της Γερμανίας παράλληλα -για πρώτη φορά- με την CeMAT, τη Διεθνή Έκθεση για Intralogistics & Logistics, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Ειδικότερα, στην HANNOVER MESSE από την Ελλάδα, και σε εκθεσιακή επιφάνεια 154 τ.μ., συμμετείχαν οι εταιρίες: Antonios Voulgarelis & Co. E.E. “Voulgarelis Tooling”, CERTH / ITI Centre for Research and Technology Hellas, Hellenic Cables S.A., Koutsogiannis Ltd. Steel Workshop και ZENITH – DIMITRAKOPOULOS CH.& Co..

Επίσης στην έκθεση συμμετείχε και η κυπριακή εταιρία Raycap Marketing Services Limited. Οι ελληνικές επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στην έκθεση CeMAT ήταν οι: Helm Hellas S.A., INTRA CONN CONNECTORS A.E. και Systems Sunlight S.A..

“Ολοκληρωμένη βιομηχανία – Connect & Collaborate” ήταν το θέμα των δύο εκθέσεων HANNOVER MESSE και CeMAT. Κατά τη διάρκειά τους, 210.000 επαγγελματίες επισκέπτες ενημερώθηκαν σχετικά με τις καινοτομίες 5.800 εκθετών απ’ όλο τον κόσμο που έλαβαν μέρος σε αυτές. Θέματα όπως η μηχανική μάθηση, η τεχνητή νοημοσύνη, οι βιομηχανικές πλατφόρμες πληροφορικής, η επέκταση των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας για τα ηλεκτρικά κινητικότητας, η χρήση της ρομποτικής και των αυτόνομων συστημάτων παραγωγής και intralogistics και ο ρόλος του ανθρώπου στα δικτυωμένα εργοστάσια συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν στα περίπτερα των εκθετών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!