Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Με ελληνική παρουσία ολοκληρώθηκε διεθνής έκθεση για start-ups
[Euro2day]: Με ελληνική παρουσία ολοκληρώθηκε διεθνής έκθεση για start-ups

[Euro2day]: Με ελληνική παρουσία ολοκληρώθηκε διεθνής έκθεση για start-ups

Πρόκειται για πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο της συνέργειας του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής και της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων του Ε.Β.Ε.Α. με στόχο την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας μέσα από την προώθηση ελληνικών start-ups.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, 1 Δεκεμβρίου, η παρουσία της ελληνικής αποστολής στη διεθνή διοργάνωση νεοφυούς επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, Slush 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Ελσίνκι, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για πρωτοβουλία που εντάσσεται στο πλαίσιο της συνέργειας του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής (Π.Τ.Α.Α.) και της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων (Θ.Ε.Α.) του Ε.Β.Ε.Α. με στόχο την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας μέσα από την προώθηση και την προβολή ελληνικών start-ups.

Ειδικότερα, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016 οκτώ ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, οι mobile εφαρμογές, η ανταλλακτική οικονομία και η κατασκευή πρωτοποριακού μηχανολογικού εξοπλισμού, είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες, νέες μεθόδους και πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις Web Summit της Λισαβόνας και Slush του Ελσίνκι, οι οποίες υπολογίζεται ότι προσέλκυσαν πάνω από 60.000 επισκέπτες.

Επισημαίνεται ότι οι ελληνικές start-ups συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον σημαντικών οικονομικών και επενδυτικών παραγόντων από αγορές της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης καθώς και της Ασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!