Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Ελληνική εταιρεία διεκδικεί μερίδιο στους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών Ι.Χ.
[Euro2day]: Ελληνική εταιρεία διεκδικεί μερίδιο στους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών Ι.Χ.

[Euro2day]: Ελληνική εταιρεία διεκδικεί μερίδιο στους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών Ι.Χ.

“Η τεχνολογία τρέχει με τέτοιους ρυθμούς που μια μικρή και ευέλικτη εταιρία είναι που μπορεί πολύ εύκολα να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες συνθήκες” υποστηρίζει ο Χαράλαμπος Μαρμάγγελος, στέλεχος της ελληνικής εταιρίας MC Chargers.

Στελεχώνεται από 18 άτομα, εκ των οποίων τα επτά εργάζονται στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης. Ο λόγος για μια από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες δημιουργίας σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που διεκδικεί με δυναμικό τρόπο -μέσα μάλιστα σε ελάχιστους μήνες λειτουργίας- μερίδιο από μια παγκόσμια αγορά, που είναι στη φάση της εκκίνησης.

Οι Σταθμοί Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων είναι μια παγκόσμια αγορά “που βρίσκεται στην αφετηρία, με όλους τους παίκτες να ξεκινούν από το ίδιο πρακτικά σημείο. Ήδη έχουμε εκδήλωση ενδιαφέροντος από Μάλτα, Πολωνία και Κύπρο, ώστε να αντιπροσωπεύσουν εκεί εταιρίες τα προϊόντα μας”, εξήγησε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ- ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9 FM”, ο οικονομολόγος Χαράλαμπος Μαρμάγγελος, στέλεχος της ελληνικής εταιρίας MC Chargers, που μόλις παρουσίασε τον πρώτο ελληνικής σχεδίασης και ανάπτυξης Ελληνικό Σταθμό Φόρτισης αυτοκινήτων παραγωγής. “Είμαστε μια εταιρία που συστάθηκε μόλις το 2019 αλλά υπάρχει και δεκαετής εμπειρία στο κομμάτι της κατασκευής ηλεκτρονικών και τώρα έχουμε ξεκινήσει την κατασκευή Σταθμών Φόρτισης Ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Είναι κάτι που κάναμε, γιατί αντιληφθήκαμε πως βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο εκκίνησης στο οποίο βρίσκονται όσες εταιρίες αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτόν τον τομέα”, απαντά o κ.Μαρμάγγελος, ερωτηθείς για τον λόγο για τον οποίο έκανε η μικρή εταιρία από τη Θεσσαλονίκη το άλμα σε αυτή την αγορά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!