Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Έκτη συνεχής χρονιά ανάπτυξης για την ΕΥ παγκοσμίως
[Euro2day]: Έκτη συνεχής χρονιά ανάπτυξης για την ΕΥ παγκοσμίως

[Euro2day]: Έκτη συνεχής χρονιά ανάπτυξης για την ΕΥ παγκοσμίως

Αύξηση εσόδων κατά 9% σε παγκόσμιο επίπεδο κατέγραψε η ΕΥ το 2016, στα 29,6 δισ. δολ., επιτυγχάνοντας σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης σε όλες τις περιοχές και τους κλάδους που δραστηριοποιείται, ενώ προχώρησε σε 26 εξαγορές και 7 νέες συμμαχίες.

Έσοδα 29,6 δισ. δολάρια παγκοσμίως ανακοίνωσε η ΕΥ για το οικονομικό έτος που έκλεισε στις 30 Ιουνίου 2016. Συνολικά, τα έσοδα της ΕΥ για το οικονομικό έτος (ΟΕ) 2016 σε τοπικό νόμισμα παρουσίασαν αύξηση κατά 9%, έναντι του ΟΕ15.

Από την έναρξη εφαρμογής του στρατηγικού της πλάνου, Vision 2020, το 2013, η ΕΥ έχει καταγράψει μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 9,2%.

Σύμφωνα με την εταιρία, όλοι οι τομείς υπηρεσιών της ΕΥ πέτυχαν σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης το ΟΕ16: Το τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών αύξησε τα έσοδά του κατά 4,8%, το τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών κατά 13,1%, οι Φορολογικές Υπηρεσίες κατά 9,6% και το τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβούλων κατά 14,2%.

Διαρκής ανάπτυξη σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές, τους βασικούς κλάδους και τις αγορές

Όπως σημειώνει η εταιρία, αύξηση εσόδων σημειώθηκε σε όλες ανεξαιρέτως τις γεωγραφικές περιοχές όπου δραστηριοποιείται η ΕΥ: Αμερικανική ήπειρο, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ινδία και Αφρική (ΕΜΕΙΑ), περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, και Ιαπωνία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!