Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Εκροές 16 δισ. δολαρίων από αναδυόμενες αγορές ομολόγων
[Euro2day]: Εκροές 16 δισ. δολαρίων από αναδυόμενες αγορές ομολόγων

[Euro2day]: Εκροές 16 δισ. δολαρίων από αναδυόμενες αγορές ομολόγων

Το καθαρό ποσό έφτασε το 1,52 δισ. δολάρια την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Jefferies. Το ισχυρό δολάριο, τα αποδυναμωμένα οικονομικά στοιχεία και οι μετοχές.

Οι επενδυτές αποσύρουν κεφάλαια από τις αναδυόμενες αγορές ομολόγων για 11η συνεχόμενη εβδομάδα, σημειώνοντας το μεγαλύτερο σερί από το 2016, σε μία τελευταία ένδειξη άγχους για τα συγκεκριμένα asstes.

Οι καθαρές εκροές έφτασαν το 1,52 δισ. δολάρια την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Jefferies, που μεταδίδουν οι Financial Times.

Κατά τη διάρκεια των 11 εβδομάδων, οι επενδυτές έχουν απομακρύνει σχεδόν 16 δισ. δολάρια, αντιπροσωπεύοντας το 3,4% των υπό διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Η κίνηση παρατηρείται και στις αγορές μετοχών, με τα funds αναδυόμενων μετοχών να αντιμετωπίζουν εξαργύρωση ύψους 9,36 δισ. δολαρίων, σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.

«Ο συνδυασμός του ισχυρού δολαρίου και των αποδυναμωμένων οικονομικών δεδομένων δημιουργούν το σκηνικό», σημειώνει ο Robert McAdie, της BNΡParibas.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!