Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Εκδήλωση του ΒΕΠ για τα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ
[Euro2day]: Εκδήλωση του ΒΕΠ για τα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ

[Euro2day]: Εκδήλωση του ΒΕΠ για τα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ

Την 1η Μαρτίου το ΒΕΠ διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση γαι την υποστήριξη Δήμων, Περιφερειών, Οργανισμών και επιχειρήσεν, με τη μορφή επιχορηγήσεων, δανείων και εγγυήσεων.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, συνδιοργανώνει με τις Περιφερειακές Ενότητες Πειραιά και Νήσων, το Δήμο Πειραιά και με την υποστήριξη της Ε.Ε., ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Χρηματοδοτικά εργαλεία από ΕΕ για Επενδύσεις και Ανάπτυξη», την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, ώρα 18.00.

Κύριοι ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι κ. Αργύρης Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Γεώργιος Γιακουμάκης, Υπεύθυνος Έργου-Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, και Νίκος Σέργης, Εκπρόσωπος Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ένωση για την υποστήριξη Δήμων, Περιφερειών, Οργανισμών και επιχειρήσεων, με τη μορφή επιχορηγήσεων, δανείων και εγγυήσεων. Οι επιχορηγήσεις αποτελούν άμεση ενίσχυση, αλλά διατίθενται και άλλες μορφές χρηματοδότησης μέσω προγραμμάτων των οποίων τη διαχείριση αναλαμβάνουν τα κράτη μέλη.

Με το τέλος της παρουσίασης, θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΒΕΠ (Καραίσκου 111, γ΄ όροφος).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!