Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Εκατοντάδες χιλιάδες νέους μετανάστες σχεδιάζει να δεχθεί ο Καναδάς
[Euro2day]: Εκατοντάδες χιλιάδες νέους μετανάστες σχεδιάζει να δεχθεί ο Καναδάς

[Euro2day]: Εκατοντάδες χιλιάδες νέους μετανάστες σχεδιάζει να δεχθεί ο Καναδάς

Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό θα πάρει το επόμενο έτος 330.000 νέους μετανάστες στη χώρα, 20.000 περισσότερους από ό,τι φέτος και 80.000 περισσότερους από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια.

Η καναδική κυβέρνηση θέλει να διατηρήσει την κουλτούρα της υποδοχής του Καναδά και βασίζεται στη μετανάστευση. Θέλει να ανταποκριθεί στη ζήτηση ειδικευμένων εργαζομένων. Η αντιπολίτευση, αντίθετα, θέλει να κάνει τη μετανάστευση προεκλογικό ζήτημα.

Όταν πρόκειται για τη μετανάστευση, οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο Καναδάς επιλέγουν διαφορετικούς δρόμους, γράφει η Frankfurter Rundschaou: Ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, λίγο πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές για το Κογκρέσο, παίρνει αυστηρότερα μέτρα εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων, ο Καναδάς θέλει να παραμείνει μια ανοιχτή χώρα και ζητά την περαιτέρω αύξηση της μετανάστευσης.

Σύμφωνα με τον Καναδό υπουργό Μετανάστευσης Αχμέντ Χουσέν, η κυβέρνηση θέλει να υποδεχθεί πολλούς μετανάστες στη χώρα, όπως έκανε τον περασμένο αιώνα. Ο Καναδάς χρειάζεται περισσότερους μετανάστες για να αντιμετωπίσει την έλλειψη ειδικευμένων εργαζομένων, τόνισε ο Χουσέν στο Τορόντο.

330.000 μετανάστες

Για τον σκοπό αυτό, σύμφωνα με τη Frankfurter Rundschaou, η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό θα πάρει το επόμενο έτος 330.000 νέους μετανάστες στη χώρα, 20.000 περισσότερους από ό,τι φέτος και 80.000 περισσότερους από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια, όταν πρωθυπουργός ήταν ο Συντηρητικός Στίβεν Χάρπερ. Στα επόμενα δύο χρόνια, η αναλογία θα συνεχίσει να αυξάνεται, σε πρώτη φάση, 341.000 άνθρωποι, στη συνέχεια, σε 350.000 το 2021.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!