Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: Τι έγινε στο «κλειστό» ραντεβού 15 funds με Μητσοτάκη και τραπεζίτες
[Euro2day]: Τι έγινε στο «κλειστό» ραντεβού 15 funds με Μητσοτάκη και τραπεζίτες

[Euro2day]: Τι έγινε στο «κλειστό» ραντεβού 15 funds με Μητσοτάκη και τραπεζίτες

«Ηχηρά» ονόματα από τη διαχείριση κεφαλαίων βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα με πρωτοβουλία της Axia. Τι άκουσαν από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, υπουργούς και τους CEOs τραπεζών, ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΔΑΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, Prodea και Protergia.

«Ηχηρά» ονόματα της διαχείρισης κεφαλαίων βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από πρώτο χέρι το σχεδιασμό της κυβέρνησης και τις προοπτικές των συστημικών τραπεζών και μεγάλων επιχειρήσεων από τους κλάδους Ενέργειας, Real Estate και Υποδομών.

Την σχετική ημερίδα διοργάνωσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η Axia Ventures για λογαριασμό μόλις 15 πελατών της. Πρόκειται για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των επενδύσεων, τα οποία έχουν υπό διαχείριση δεκάδες δισεκατομμύρια assets.

BlackRock, Blackstone, Brookfield, London&Regional, Oaktree, Farallon, Lone Star συγκαταλέγονται μεταξύ όσων παραβρέθηκαν στην ημερίδα. Κάποια εξ αυτών έχουν επενδύσει ήδη κεφάλαια στη χώρα αγοράζοντας περιουσιακά στοιχεία (Oaktree, Farallon, Blackstone), ενώ άλλα διερευνούν τις προοπτικές ιδιαίτερα στους κλάδους real estate και ενέργειας.

Ο μικρός αριθμός των συμμετεχόντων επενδυτών και η δομή της –κλειστής- εκδήλωσης με τη συμμετοχή υπουργών και επιχειρήσεων αποσκοπούσε στο να δοθεί όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση.

Την εκδήλωση άνοιξε το πάνελ, με τον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη και το σύμβουλό του για οικονομικά θέματα, Αλ. Πατέλη. Σύμφωνα με παριστάμενα στελέχη, ο πρωθυπουργός ανέπτυξε την πολιτική προσέλκυσης επενδύσεων, εστιάζοντας στην απλοποίηση του πλαισίου και στην προσπάθεια, που καταβάλλεται για άρση των πολλαπλών εμποδίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!