Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: ΕΕΔΕ: Στις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 10ο CEO Summit
[Euro2day]: ΕΕΔΕ: Στις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 10ο CEO Summit

[Euro2day]: ΕΕΔΕ: Στις 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 10ο CEO Summit

Στόχος του συνεδρίου είναι να αναδειχθεί η εμπιστοσύνη ως μοναδικός παράγοντας αλλαγής σκηνικού. Το CEO Summit, διοργανώνεται από τον Τομέα Ηγεσίας της ΕΕΔΕ, με συνδιοργανωτές τον ΣΕΒ, το ΙΟΒΕ, τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας και τον ΣΕΤΕ.
Ηγετικές μορφές του επιχειρείν, της εκκλησίας, της επιστήμης, του αθλητισμού και της τέχνης αναδεικνύουν τη δύναμη του «Ενός» που οδηγεί στην επιτυχία του «μαζί» στο 10ο CEO Summit, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τον Τομέα Ηγεσίας της ΕΕΔΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 χρόνων, το CEO Summit έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά συνέδρια, συνεχίζοντας την παράδοση, στην δημιουργία ουσιαστικού περιεχομένου για περαιτέρω σκέψη, καθώς και στην ενίσχυση της επαγγελματικής δικτύωσης.

Στη φετινή διοργάνωση, μετά από μια 8ετία αβεβαιότητας και συνεχούς ύφεσης στο κοινωνικό- οικονομικό περιβάλλον, στόχος του συνεδρίου είναι να αναδειχθεί η εμπιστοσύνη ως μοναδικός παράγοντας αλλαγής σκηνικού, αφού είναι περισσότερο από βέβαιο ότι όποιες και αν είναι οι στρατηγικές και οι καλές πρακτικές που ακολουθούν κάποιοι, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Η εμπιστοσύνη δεν είναι απλά μια θετική έννοια αλλά αποτελεί τον σημαντικότερο παράγοντα επιβίωσης διότι σχετίζεται απόλυτα με τη συνεργασία, τη συλλογικότητα και τις συνέργειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!