Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Euro2day]: DW: Τελευταία ευκαιρία το ντιμπέιτ για τον Γιλντιρίμ
[Euro2day]: DW: Τελευταία ευκαιρία το ντιμπέιτ για τον Γιλντιρίμ

[Euro2day]: DW: Τελευταία ευκαιρία το ντιμπέιτ για τον Γιλντιρίμ

Μία εβδομάδα πριν τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές για τον δήμο της Κωνσταντινούπολης οι δύο μονομάχοι αναμετρώνται σε διακαναλική τηλεμαχία. Προβάδισμα για τον Ιμάμογλου δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, παρατηρεί η Deutsche Welle.

Ο ΜπιναλίΓιλντιρίμ δεν έχει το προσόν της γρήγορης ροής λόγου, αλλά δεν του μένει άλλη επιλογή από το τηλεοπτικό ντιμπέιτ με τον Ιμάμογλου, σχολιάζει η Deutsche Welle .

Μια εβδομάδα μέχρι τις επαναληπτικές εκλογές πρέπει να αυξήσει τα ποσοστά του αναφέρει η DW.

Σήμερα το βράδυ είχε προγραμματιστεί διακαναλική τηλεμαχία των δύο διεκδικητών του μητροπολιτικού δήμου της Κωνσταντινούπολης ΕκρέμΙμάμογλου και Μπιναλί Γιλντιρίμ για τις επαναληπτικές εκλογές της 23ης Ιουνίου. Τις 15 ερωτήσεις, στις οποίες θα πρέπει να απαντήσουν εντός 3 λεπτών, θα απήυθυνε ο παρουσιαστής Ισμαήλ Κουτσούκαγια. Η τηλεοπτική συνάντηση των δυο υποψηφίων δημάρχων που δεν έχει προηγούμενο, όπως άλλωστε και η ακύρωση του αποτελέσματος για το δήμο της Κωνσταντινούπολης, έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση.

Πρωτίστως για το αν θα συμφωνούσε ο πρώην πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο οποίος είναι γνωστό ότι έχει πολύ αργή ροή λόγου, κάτι για το οποίο μάλιστα αυτοσαρκάζεται δημόσια, λέγοντας, «εγώ εργάζομαι όπως το επώνυμό μου, σαν κεραυνός, και όχι όπως μιλάω» (στα τουρκικά Γιλντιρίμ σημαίνει κεραυνός). Γεγονός όμως που δεν παύει να είναι αντιτηλεοπτικό και δύναται να καθορίσει το αποτέλεσμα της τηλεμαχίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: EURO2DAY

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!